Απολέπιση – Το Μυστικό για Όμορφη και Λαμπερή Επιδερμίδα
14 Μαΐου 2019
Μόνιμη αποτρίχωση με laser στο σπίτι
20 Ιουνίου 2019
Show all

Τι είναι η ακμή και πως αντιμετωπίζεται γρήγορα;

Πηγή : MARIAS BEAUTY TIPS

Η ακμή που βασανίζει γενιές και γενιές, που δεν αφήνει ποτέ κάποιον να την αντιμετωπίσει γρήγορα! Ποτέ όμως δεν αναρωτηθήκαμε τι είναι η ακμή, για ποιον λόγω εμφανίζεται στους περισσότερους έφηβους αλλά ακόμα και ενήλικες και επίσης πως αντιμετωπίζεται σε μικρό χρονικό διάστημα!

Τι είναι η ακμή;

Η ακμή είναι ίσως η πιο συχνή νόσος της εφηβικής ηλικίας αν και μερικές φορές εμφανίζεται και στην ενήλικη ζωή, και συνήθως σχηματίζεται από την φλεγμονή των σμηγματογόνων αδένων. Η κοινή ακμή, η οποία είναι αυτή που απασχολεί τον περισσότερο κόσμο, έχει το μοναδικό χαρακτηριστικό τα μαύρα στίγματα και τα μικρά λευκωπά επάρματα που γεμίζουν τον τριχοσμηγματογόνο θύλακο και είναι η πιο ήπια εκδήλωσή της ακμής.

Πως αντιμετωπίζεται;

Η ακμή μπορεί να αντιμετωπιστεί με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης όπως ένα καλό καθαριστικό σαπούνι για το πρόσωπο ή κάποια καλή κρέμα που μπορεί να έχει εκχυλίσματα από κάποιο φυτό ή ακόμα και από βότανα! Αλλά συνήθως η αντιμετώπιση της ακμής με προϊόντα όπως αυτά που ανέφερα προηγουμένως είναι αρκετά χρονοβόρα!

Ευτυχώς υπάρχουν και συσκευές που μπορούμε να δούμε αν τις χρησιμοποιήσουμε πιο γρήγορα αποτελέσματα όπως για παράδειγμα η συσκευή Peel Skin Spa που σου προσφέρει έναν πολύ βαθύ δερματολογικό καθαρισμό! Με την συγκεκριμένη συσκευή απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και διεγείρονται οι ινοβλάστες για την παραγωγή ελαστίνης.

Επίσης αφαιρεί το σμήγμα από τους πόρους και τους ρύπους που έχει πάνω η επιδερμίδα σου με αποτέλεσμα να έχεις την πιο καθαρή επιδερμίδα και έτσι δεν μπορεί να γίνει απόφραξη των πόρων σου με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εμφανιστεί εύκολα η ακμή ξανά!


    Κερδίστε ένα υπέροχο δώρο ομορφιάς

    Γίνε μέλος μας και κέρδισε ένα δώρο ομορφιάς.
    Γράψε το κινητό σου εδω!