Τηλ. Παραγγελίας

Αντιμετωπίστε το τοπικό λίπος και την κυτταρίτιδα

Δεν τη θέλουμε πάνω μας και συνεχώς βρίσκεται εκεί. Τη βλέπουμε το πρωί που βγάζουμε τη πιτζάμα και πάμε να κάνουμε μπάνιο. Τη βλέπουμε το καλοκαίρι όταν μας λούζει ο ήλιος. Τη βλέπουμε όταν βάζουμε το κολάν για να πάμε στο γυμναστήριο. Τη βλέπουμε, μας βλέπει και δρόμο δεν παίρνει. Η απόφαση του καλοκαιριού έχει ένα και μόνο τίτλο: ”Κυτταρίτιδα τέλος”.

Κυτταρίτιδα μπορεί να έχουν όλες. Ψηλές, κοντές, , ξανθιές , μελαχρινές. Μιλάμε για μία μάστιγα.

Πώς δημιουργείται;

Πρόκειται για την εναπόθεση νερού και λίπους ανάμεσα στο δέρμα και τον υποδόριο ιστό. Οφείλεται στην κακή αιμάτωση και στη διόγκωση των λιποκυψελών στη συγκεκριμένη περιοχή του σώματος που εμφανίζεται. Ο συνδετικός ιστός χάνει την ελαστικότητά του και το δέρμα παρουσιάζει μια εικόνα που μοιάζει με φλοιό πορτοκαλιού.

Τα 3 είδη:

-Κυτταρίτιδα Α σταδίου

Γνωστή και ως ”χαλαρή κυτταρίτιδα”. Χαμηλού βαθμού, εμφανής μόνο μετά από ”τσίμπημα” της περιοχής.

-Κυτταρίτιδα Β σταδίου

Που ονομάζεται και ”οιδηματική”. Μέτριου βαθμού, εμφανής μόνο σε όρθια στάση.

-Κυτταρίτιδα Γ σταδίου

Η πιο προχωρημένης μορφής κυτταρίτιδα, που ονομάζεται ”συμπαγής”. Μεγάλου βαθμού, εμφανής τόσο σε όρθια όσο και σε ξαπλωτή στάση.

Μεθόδοι αντιμετώπισης τοπικού παχούς και κυτταρίτιδας.

1. Προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας

Η κατάλληλη κρέμα για την κυτταρίτιδα μπορεί να βοηθήσει αν είσαι στο πρώτο στάδιο  αν την χρησιμοποιείται σωστά και εντατικά. Βλέπετε μερικές φορές η αφυδατωμένη επιδερμίδα έχει αυτή την όψη φλοιού πορτοκαλιού με απότοκο να χρειάζεται άμεση ενυδάτωση του συγκεκριμένου σημείου για αποφυγή της κυτταρίτιδας.

2. Ξύλινη βούρτσα κατά της κυτταρίτιδας

Η ξύλινη βούρτσα μασάζ κατά της κυτταρίτιδας, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθά στην επιβράδυνση του σχηματισμού της κυτταρίτιδας.

3. Οικιακή συσκεύη αντιμετώπισης τοπικού και κυτταρίτιδας

Προσφέρει άμεση απώλεια λίπους, μείωση της κυτταρίτιδας και σύσφιξη σώματος  με την τεχνολογία υπερήχων ,λειτουργεί σε πατενταρισμένη συχνότητα και μειώνει τον όγκο των λιποκυττάρων με αποτέλεσμα την αναδιαμόρφωση της σιλουέτας .Εργονομική, ελαφριά, πρακτική και εύκολη στη χρήση, έχει μια εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία μικροεπεξεργαστή, τα αποτελέσματα της οποίας είναι ορατά σε λίγες εφαρμογές.

4. Λεμφικό μασάζ

Το λεμφικό μασάζ γίνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες που πραγματοποιούν ήπιες μαλάξεις, ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο ρυθμό και κατεύθυνση. Οι κινήσεις αυτές αυξάνουν την ροή του λεμφικού υγρού στο σώμα, απομακρύνοντας τις τοξίνες και ωφελώντας με πολλούς τρόπους την υγεία. Πριν το δοκιμάσετε όμως καλύτερα να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας, γιατί σε ορισμένες παθολογικές περιπτώσεις αντενδείκνυται.  

1 σκέψη στο “Αντιμετωπίστε το τοπικό λίπος και την κυτταρίτιδα”

  1. Αγόρασα σχετικά πρόσφατα την συσκευή ME RF. Δεν έχω κάνει χρήση ακόμη της συγκεκριμένης συσκευής για να έχω άποψη προς το παρόν για τα αποτελέσματά της και γι’ αυτό επιφυλάσσομαι να το πράξω αργότερα. Αυτό που έχω όμως να πω είναι ότι η εταιρεία σας είναι αξιόπιστη με άψογο service και προσιτές τιμές. Επίσης θα ήθελα να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στην κυρία Σάσα Λιαρέλη, η οποία είναι πρόθυμη πάντα να μου εξηγήσει τον καλύτερο δυνατό τρόπο της χρήσης της συσκευής. Η Σάσα είναι καλόκαρδη, σωστή επαγγελματίας με γνώσεις και εμπειρία πάνω στα θέματα ομορφιάς. Είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη να βοηθήσει, κατατοπίσει και ενημερώσει σωστά την κάθε πελάτισσα με την οποία συνεργάζεται. Τις αξίζουν πολλά – πολλά συγχαρητήρια !! Όπως πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στην εταιρεία σας συνολικά. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ συνεχίστε έτσι !!!

    Απάντηση

Σχολιάστε

Item added to cart.
0 items - 0,00
[]