Photothermolysis Hair Removal Pro
25 Ιουλίου 2017
Facial brush cleaner
31 Ιανουαρίου 2018
Show all

ΦΩΤΟΛΥΣΗ HOME IPL II

Βαθμολογήθηκε με 5.00 από 5 με βάση 6 βαθμολογίες πελάτη
(6 αξιολογήσεις πελατών)

 249,00  149,00

Τεχνολογία ΦΩΤΟΛΥΣΗ HOME PULSE LIGHT 4ης γενιάς για μόνιμη αποτρίχωση προσώπου και σώματος. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η τριχοφυΐα σας γρήγορα και ανώδυνα στο δικό σας χώρο μπορεί να μειωθεί 60% σε 6 με 7 εφαρμογές. KAINOTOMIA: Oριστική λύση στην αντιγήρανση προσώπου με photorejuvenation. OIKONOMIA : Εχει 2 αποσπώμενες κεφαλές, η μία είναι για την αποτρίχωση με αυτονομία 300.000 flash και η 2η είναι αποκλειστικά για την ανάπλαση του δέρματος με αυτονομία 100.000 flash.

Κωδικός προϊόντος: 100003 Κατηγορία:

Αποτρίχωση IPL

Απόλαυσε την πολυτέλεια της όμορφης, βελούδινης επιδερμίδας χωρίς ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με την δερματολογικά εγγυημένη οικιακή συσκευή παλμικού φωτός ΙPL των Beauty Home Clinic.


H  εξειδικευμένη συσκευή ΦΩΤΟΛΥΣΗΣ HOME PULSE LIGHT είναι προγραμματισμένη ώστε να προσαρμόζει την εκπομπή φωτός ανάλογα με το φωτότυπο του δέρματος, το μέγεθος και το χρώμα των τριχών που θέλουμε να αφαιρέσουμε.

Έτσι αφαιρεί με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα τρίχες ακόμη και στις πιο ευαίσθητες περιοχές με 100% ποσοστό επιτυχίας.

Η αποτρίχωση είναι απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη αφού η συσκευή έχει εξελιγμένο µηχανισµό ψύξης, µε τον οποίο προστατεύει την επιδερµίδα κάνοντας την αποτρίχωση απόλυτα ανώδυνη.

Η αυτονομία των 300.000 flash είναι μεγάλο πλεονέκτημα τόσο για τις γυναίκες αλλά και για τους άνδρες γιατί πλέον μπορούν να αποτριχωθούν εάν επιθυμούν σε ολόκληρο το σώμα “full body” και όχι απλά σε κάποια σημεία όπως π.χ μόνο στο πρόσωπο χωρίς το άγχος ότι θα τελειώσουν τα flash (Τα 300.000 flash ισοδυναμούν να αποτριχωθούν μόνιμα από 9 έως 10 άτομα). Πλέον στην άνεση του σπιτιού σας, χωρίς καθόλου πόνο η αποτρίχωση γίνεται μια εύκολη διαδικασία.

i10
i12

ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:


Για Γυναίκες : πρόσωπο, χέρια, πόδια, μασχάλες και το μπικίνι

Για Ανδρες : στήθος, πλάτη, ώμοι, χέρια, πόδια, κοιλιά (Νο1 αποτέλεσμα στην ανδρική τριχοφυία)

Μέγιστη ταχύτητα εφαρμογής : πλήρη συνεδρία αποτρίχωση ολόκληρου του σώματος ( πόδια, χέρια, μασχάλες, μπικίνι & πρόσωπο) σε 20″ Λεπτά

300.000 flash

XXL φως που καλύπτει μια έκταση 3,1 cm ² δέρματος

State-of-the-art τεχνολογία φωτός (παλμικό φως) που χρησιμοποιείται από τους δερματολόγους για την επαγγελματική αποτρίχωση

Πατενταρισμένη & κλινικά ελεγμένη συσκευή όπου συνίσταται και από τους γιατρούς

Κατάλληλο για σχεδόν όλους τους τύπους δέρματος ( εκτός από το ιδιαίτερα μαύρο)

Κατάλληλο για σχεδόν όλους τους τύπους και τα χρώματα τριχών (εκτός από το χνούδι ή άσπρες τρίχες)

Κεφαλή με ενσωματωμένο φίλτρο υπεριώδους ακτινοβολίας, με το οποίο φράσσεται 100% η είσοδος υπεριωδών ακτινών

Απόλυτη ασφάλεια με αισθητήρα επαφής δέρματος

Εύκολη και ασφαλής εφαρμογή για χρήση στο σπίτι

No.1 Αποτελέσματα στην ανδρική τριχοφυία.

Απόλαυσε την πολυτέλεια της όμορφης, βελούδινης επιδερμίδας χωρίς ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με την δερματολογικά εγγυημένη οικιακή συσκευή παλμικού φωτός ΙPL των Beauty Home Clinic.


i4

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ: H καινοτόμος συσκευή έχει εργονομικό σχεδιασμό και το ελαφρύ και μικρό μέγεθος, προσφέρει ένα τέλειο χειρισμό. Το παλμικό φως διαχέεται μέσα από κρύσταλλο, ο οποίος καλύπτει μια έκταση 3,1 cm² δέρματος. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος σφάλματος.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ : Η  Εφαρμογή είναι εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Για περιοχές που είναι μικρές και θέλουν περισσότερη προσοχή όπως το πρόσωπο η μασχάλη , το μπικίνι εφαρμόζουμε πατώντας κάθε φορά το κουμπί. Σε μεγάλες περιοχές όπως τα χέρια , τα πόδια ή την πλάτη στην περίπτωση των ανδρών ,υπάρχει ειδικό σύστημα σάρωσης όπου αρκεί ένα πάτημα και αυτόματα σαρώνεται η περιοχή χωρίς να χρειάζεται να ξαναπατήσουμε.

ΧΡΟΝΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ :Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η μέγιστη ταχύτητα εφαρμογής αφού μια  πλήρη συνεδρία αποτρίχωσης ολόκληρου του σώματος & πρόσωπου γίνεται σε 20″ Λεπτά.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ :Απόλυτη ασφάλεια με  αισθητήρα επαφής δέρματος που δεν αφήνει την εκτέλεση εάν δεν υπάρχει η σωστή εφαρμογή με το δέρμα.  Και αισθητήρα ΔΕΡΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ δηλαδή αισθητήρα χρώματος δέρματος που δεν επιτρέπει  την εκτέλεση εάν το δέρμα δεν  είναι στην επιθυμητή κατάσταση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : Γρήγορα και ανώδυνα στο δικό σας χώρο μετά από 3 με 4 θεραπείες η ανεπιθύμητη τριχοφυία μπορεί να μειωθεί πάνω από 50%. Και μετά από μια σειρά επιπρόσθετων εφαρμογών θα φτάσουμε στην μόνιμη αποτρίχωση.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ PHOTOREJUVENATION : Η  δεύτερη κεφαλή Τεχνολογίας παλμικού φωτός ( Pulsed Light IPL) είναι για αντιγήρανση προσώπου. Μπορεί να επιτύχει την επαναφορά του δέρματος όπως σημάδια γήρανσης σε προηγούμενο χρονικό στάδιο εύκολα και γρήγορα. Πρόκειται για μια μη επεμβατική κι ανώδυνη θεραπεία αναζωογόνησης που εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια και τα αποτελέσματά της εμφανίζονται ως μια σταδιακή φυσική βελτίωση της όψης και της υφής της επιδερμίδας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Στο 1ο μήνα εφαρμογής σε δέρμα με πανάδες, ρυτίδες, ακμή,φακίδες, χαλάρωση, ευρυαγγείες, και χρωματικές αλλοιώσεις μπορούμε να δουμε εώς και  35% βελτίωση τόσο στην υφή και στην όψη του.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ:


 • Καλώδιο τροφοδοσίας
 • Συσκευή Αποτρίχωσης
 • 1 αποσπώμενη κεφαλή αποτρίχωσης με αυτονομία 300.000 flash
 • 1 αποσπώμενη κεφαλή αντιγήρανσης με αυτονομία 100.000 flash
 • Τάση: 50-60 Hz
 • Τάση εξόδου: 100-240 V
 • Φωτεινή πηγή: Xenon λαμπτήρας
 • Μήκος κύματος: 475 – 1200 nm
 • Φως ισχύς: 5 J / cm ²
 • Επεξεργασμένη επιφάνεια: 3,1 cm ²

Ψύξη λαμπτήρα: εξαερισμός

 • Ασφάλεια Τοποθέτησης: ανιχνευτής επαφής
 • 5 βαθμίδες ενέργειας
 • ενσωματωμένο φίλτρο υπεριώδους ακτινοβολίας

Οδηγίες χρήσης στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ
CE
Εγγύηση: 1 χρόνος

ibox
Μόνιμη αποτρίχωση
Κατάλληλο για γυναίκες και για άνδρες
Αποτρίχωση για πάνω απο 6 άτομα με 300 χιλιάδες flash

6 κριτικές για ΦΩΤΟΛΥΣΗ HOME IPL II

 1. Βαθμολογήθηκε με 5 από 5

  irene abt

  bazw pente asteria , giati hremisa apo ta kentra kai pia to kanw sto spiti mou . exo dei apotelesmata , 8elei xrisi alla to apolamvaneis kai otan vlepeis tis trixes na feugoun ua sas entiposiasei. to sinisto anepifilakta koritsia

 2. Βαθμολογήθηκε με 5 από 5

  Αγγελικη Πασακα

  Το εχω παρει 2 μηνες τωρα,ξ μασχαλη και η κνήμη εχει αραιωσει αρκετά.
  ειναι εντος ανωδυνο καμια σχεση με laser σε κεντρα

 3. Βαθμολογήθηκε με 5 από 5

  Ματα

  το ελαβα αμεσα με μιαπολυ προσεγμένη συσκευασια,η χρηση ειναι παιχνιδάκι και τα αποτελεσματα πολυ καλα αρκει να το κανεις οπως λενε η οδηγιες.
  θα σας λυσει τα χερια!!!!!

 4. Βαθμολογήθηκε με 5 από 5

  Φροσω

  Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο μου το εκανε δωρο η μητερα μου και ειναι απλα τέλειο!!!ειχα εντονη μαυρη τριχα και τωρα εχω αδειασει σε πολλα σημεια

 5. Βαθμολογήθηκε με 5 από 5

  Νικος Μεταξακης

  Είναι παρα πολύ καλή συσκευή , και πολύ ευχάριστη στην χρήση, το εχω αγοράσει και το χρησιμοποιεί και ο αδερφός μου. είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγορα !

 6. Βαθμολογήθηκε με 5 από 5

  Ευτυχία

  Υπέροχο πραγματικά !! Σώθηκα και γλίτωσα και πολλά χρήματα απ τα κέντρα αποτρίχωσης .. απλά χτυπάω με τους παλμούς στο 5 και ξεμπερδεύει πιο γρήγορα απ τις τρίχες ..?

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κερδίστε ένα υπέροχο δώρο ομορφιάς

Γίνε μέλος μας και κέρδισε ένα δώρο ομορφιάς.
Γράψε το κινητό σου εδω!