Τηλ. Παραγγελίας

Η Εταιρία μας

Η BeautyHomeClinic είναι η πρώτη εταιρεία εξειδικευμένων συσκευών ιατρικής αισθητικής στην Ελλάδα για χρήση στο σπίτι.

Ποιοι Είμαστε

Η BeautyHomeClinic είναι η δημιουργία του Μ. Καραδήμου BA.MBA & Β. Κατσικίνη ύστερα από πολυετή ενασχόληση τους στον κλάδο Health & Beauty ως Διευθυντικά Στελέχη στο Τομέα Υπηρεσιών Ιατρικής Αισθητικής & Μarketing.

Η εμπειρία και η γνώση τους οδήγησε στην δημιουργία του μόνου εξειδικευμένου χώρου ομορφιάς στη Ελλάδα που προσφέρει κορυφαίες τεχνολογίες και θεραπείες ιατρικής αισθητικής οικιακής χρήσεως με σκοπό να μπορούν πλέον όλοι να τις χρησιμοποιούν και να τις απολαμβάνουν στο σπίτι τους.

Η BeautyHomeClinic είναι η πρώτη εταιρεία εξειδικευμένων συσκευών ιατρικής αισθητικής στην Ελλάδα για χρήση στο σπίτι.

Η Beauty Home Clinic είναι η εταιρία που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον όχι μόνο σε Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό και έχει αποσπάσει τρία βραβεία για τις νέες και πρωτοποριακές τεχνολογίες που προσφέρει. Συγκεκριμένα, έχει βραβευτεί ως το Νο1 ηλεκτρονικό κατάστημα οικιακών συσκευών ομορφιάς στην Ελλάδα με το Beauty Devices Award, αλλά και με το αντίστοιχο βραβείο για την αγορά της Ασίας με το Asia Awards New Technologies. Τέλος, η συσκευή Peel Skin Spa το 2020 απέσπασε το βραβείο Beauty Stars III ως το κορυφαίο προϊόν ομορφιάς στην Ελλάδα.  

Meet the experts of beauty

Εξειδικευμένες τεχνολογίες ιατρικής αισθητικής για οικιακή χρήση

Όλες οι συσκευές έχουν εγγύηση 1 έτος, πιστοποίηση CEκαι είναι τεχνολογίες παρόμοιες των επαγγελματικών συσκευών που χρησιμοποιούνται στα μεγάλα Ινστιτούτα αλλά με την απαραίτητη ασφάλεια για οικιακή προσωπική χρήση. Εξειδικευμένες τεχνολογίες ιατρικής αισθητικής για οικιακή χρήση. Στο εξωτερικό ήδη χιλιάδες γυναίκες έχουν στραφεί στην χρήση αυτών των συσκευών για την οικονομική, αλλά και ταυτόχρονα αποτελεσματική φροντίδα της ομορφιάς τους. 

BHCLINIC firma

Η συλλογή των συσκευών μας

Η επιλογή των συσκευών γίνεται από εξειδικευμένο κέντρο R & D και consulting στην ιατρική αισθητική με σκοπό να προσφέρει στον χρήστη τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικά συσκευές στον κλάδο της ομορφιάς παγκοσμίως.

Επικοινωνήστε μαζί μας

e-mail: info@beautyhomeclinic.gr
Tel.: 2108055551
Item added to cart.
0 items - 0,00
[]