Τηλ. Παραγγελίας

Τα Νέα μας

2023
Ιαν 06

OPEN WEEKEND – Παρουσίαση 3D Face Lift

Η συσκευή 3D Face Lift της BHC που βραβεύτηκε για το σχεδιασμό της και διαθέτει τεχνολογία βιοδιέγερσης, παρουσιάστηκε σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη OPEN WEEKEND. Αναφέρθηκαν όλα τα πλεονεκτήματα του beauty home gadget που το κάνουν να ξεχωρίζει για τον εργονομικό σχεδιασμό του, την ευκολία χρήσης, την ανώδυνη έως και ευχάριστη εφαρμογή του σε πρόσωπο, λαιμό και χέρια, αλλά και για τα άμεσα αποτελέσματα αντιγήρανσης που φέρει. Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν και το τι προσφέρει στην επιδερμίδα του προσώπου σας, πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.beautyhomeclinic.gr/p/antigiransi/3d-face-technology/

2022
Μαρ 02

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ; – Παρουσίαση 3D Face Lift

Lifting προσώπου χωρίς νυστέρι; Και όμως είναι πραγματικότητα. Η BHC παρουσίασε στην εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα “ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ;” την επαναστατική οικιακή συσκευή ομορφιάς 3D Face Lift που χαρίζει νεανική επιδερμίδα εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα, χάρη στον εργονομικό και βραβευμένο σχεδιασμό της και την προηγμένη τεχνολογία βιοδιέγερσης που χρησιμοποιεί. Η επανάσταση στο χώρο της αντιγήρανσης!
Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.beautyhomeclinic.gr/p/antigiransi/3d-face-technology/

2021
Δεκ 15
Νοέ 13

MISSBLOOM – Παρουσίαση Peel Skin Spa

Οι beauty experts Βίκυ και Βασιλική του MissBloom παρουσίασαν σήμερα στο Instaroom του περιοδικού τη συσκευή οικιακής χρήσης της BHC Peel Skin Spa. Ανέδειξαν με κάθε λεπτομέρεια για τους θεατές του, τα χαρακτηριστικά του προϊόντος που το ανάγουν κορυφαίο στην κατηγορία του. Βαθύς καθαρισμός, ανάπλαση δέρματος και τριπλή πατενταρισμένη τεχνολογία σε μία συσκευή είναι αναμφίβολα ένας ακαταμάχητος συνδυασμός. Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν πατήστε το σύνδεσμο παρακάτω: https://www.beautyhomeclinic.gr/p/katharismos-prosopou/katharismos-prosopou-skin-peel-spa/

Οκτ 20
Ιούλ 10
Ιαν 26

MyLifestyle.gr – Παρουσίαση

Το «τέλος της ηλικίας» όπως το ξέραμε είναι καθολικό γεγονός με την βοήθεια της νέας συσκευής Mini HIFU τώρα στην άνεση του σπιτιού μας μόνο με 89€. Συνδιάζει πέντε  πατενταρισμένες τεχνολογίες και συγκεκριμένα τις Ραδιοσυχνότητες RF, την Ηλεκτρομιοδιέγερση EMS, το Mesoporation, το Vibration και την HIFU Phototherapy.

Ιαν 26

Seekers – H Παναγιώτα Βλαντή τις φετινές γιορτές βρήκε έναν ισχυρό σύμμαχο ομορφιάς.

Tο Mini HIFU πρόκειται για συσκευή αντιγήρανσης με τα θεαματικότερα αποτελέσματα προσφέροντας άμεση σύσφιξη, μείωση των ρυτίδων και αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος του προσώπου.

Το «τέλος της ηλικίας» όπως το ξέραμε είναι καθολικό γεγονός με την βοήθεια της νέας συσκευής Mini HIFU τώρα στην άνεση του σπιτιού μας μόνο με 89€.Συνδιάζει πέντε  πατενταρισμένες τεχνολογίες και συγκεκριμένα τις Ραδιοσυχνότητες RF, την Ηλεκτρομιοδιέγερση EMS, το Mesoporation, το Vibration και την HIFU Phototherapy. Συνίσταται η χρήση του από 5 έως 10 λεπτά ανάλογα με την ευαισθησία του δέρματος του προσώπου και του λαιμού και για 2 έως 3 φορές την εβδομάδα.

Ένα gadget ομορφιάς που μπορούμε  να το έχουμε μαζί μας παντού. Η χρήση του είναι πανεύκολη και τα αποτελέσματα άμεσα και εντυπωσιακά από την πρώτη κιόλας φορά!

Αποκλειστικά στo e-shop της εταιρίας Beauty Home Clinic www.beautyhomeclinic.gr και τηλεφωνικά στο 210.8055551.

Φτιάξε και εσύ την προσωπική κλινική ομορφιάς στο σπίτι σου. 

Ιαν 26
Ιαν 26
Item added to cart.
0 items - 0,00
[]