Τηλ. Παραγγελίας

Βραβεία

Στη δεκαετή επιτυχημένη πορεία μας, υπάρχουν κάποιες στιγμές για τις οποίες νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι ως Beauty Home Clinic. Πρόκειται για τις στιγμές που η εταιρία μας έχει βραβευτεί για κάποιο καινοτόμο της προϊόν. Δείτε παρακάτω αναλυτικά όλες τις βραβεύσεις μας.

Βραβείο Bronze στην κατηγορία Best Buyers Experience του Boussias UX | CX Awards 2022

Τιμητική διάκριση για την εξυπηρέτηση πελατών μας

Beauty Home Clinic – The Holistic Beauty Approach

Η φετινή χρονιά ήταν καθοριστικής σημασίας για τη Beauty Home Clinic! Η τιμητική μας διάκριση με το βραβείο Bronze στην κατηγορία Best Buyers Experience του Boussias UX | CX Awards 2022, αποτέλεσε το μεγαλύτερο δώρο και επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία μας στο χώρο της ομορφιάς όλα αυτά τα χρόνια. Η καινοτομία της εταιρείας αναγνωρίστηκε και τιμήθηκε, αλλά η αληθινή διάκριση προέρχεται από τη διαρκή εμπιστοσύνη των πελατών μας στη δεκαετή πορεία μας. 

Μέσω του “Beauty Home Clinic – The Holistic Beauty Approach”, η Beauty Home Clinic προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε πελάτη της να απολαύσει τη δυνατότητα αξιοποίησης της ηλεκτρονικής συσκευής που έχει αγοράσει. Στην πραγματικότητα, το προϊόν μετατρέπεται σε μια δωρεάν υπηρεσία για τον καταναλωτή, αφού μετά την αγορά του, το πλήρως καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό πληροφορεί, καθοδηγεί και είναι στη διάθεσή του, ώστε να λάβει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από τη χρήση του. Με αυτόν τον τρόπο, ο πελάτης αποκτά προσωπική σχέση με την εταιρία, καθώς έχει πλέον το δικό του προσωπικό σύμβουλο ομορφιάς. 

Beauty Stars IIΙ by Madame Figaro 2020

H συσκευή μας Peel SKIN SPA by BHC βραβεύτηκε για το 2020 ως το κορυφαίο προϊόν ομορφιάς στην Ελλάδα

Peel Skin Spa

Peel Skin Spa Ελιξήριο Ομορφιάς για εξαιρετική επανόρθωση επιδερμίδας με την επαναστατική συνδυαστική 3η τεχνολογία Ultrasound Peeling + Ion tech + Lift effect.

Καθαρίζει σε βάθος το δέρμα σας, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα προσφέροντας άμεση ανάπλαση δέρματος

Νο1 E-shop of beauty home devices 2018
Asia Awards New Technologies

Η συγκεκριμένη βράβευση έλαβε χώρα το 2018 στο Dubai και συμμετείχαν οι μεγαλύτερες εταιρείες από όλο τον κόσμο (πάνω από 60 χώρες) με δραστηριότητα στο χώρο της ομορφιάς και της ευεξίας. Η Beauty Home Clinic απέσπασε το πρώτο βραβείο, καθώς είναι το Νο1 ηλεκτρονικό κατάστημα με οικιακές συσκευές ομορφιάς.   

Νο1 E-shop οικιακών συσκευών ομορφιάς στην Ελλάδα 2017
Beauty Devices Award

Η τιμητική διάκριση της Beauty Home Clinic ως το Νο1 ηλεκτρονικό κατάστημα με οικιακές συσκευές ομορφιάς στην Ελλάδα ήταν η πρώτη βράβευση της εταιρείας που της έδωσε την αναγνώριση και το κύρος που της αξίζει. Η πολυετής επιτυχημένη της πορεία επιβραβεύθηκε το 2017 και έδωσε την ευκαιρία στο έργο και την καινοτομία της εταιρείας να διαδοθούν σε ακόμη μεγαλύτερο κοινό.

Item added to cart.
0 items - 0,00
[]