Τηλ. Παραγγελίας

Αντιηλιακή προστασία Προσώπου το Χειμώνα; Οπωσδήποτε!

Η πηγή ακτινοβολίας, όλο το χρόνο, είναι ο ήλιος. Ναι, μπορεί να έχεις παρατηρήσει ότι οι ακτίνες του ήλιου μοιάζουν “απαλότερες” και λιγότερο επιθετικές το xειμώνα αλλά όμως προκαλούν φωτογήρανση. Δεν είναι καθόλου ασφαλείς και δημιουργούν πανάδες, δυσχρωμίες και αυξάνουν τις ανεπιθύμητες ρυτίδες. Οι ακτίνες UV διακρίνονται σε 3 είδη: UVA, UVB, UVC.

  • Οι UVA είναι εκεί έξω δυνατές, τόσο το χειμώνα όσο ακριβώς και το καλοκαίρι. Εισχωρούν πιο βαθειά στο δέρμα, στα χαμηλότερα στρώματα του, στο ιποδόριο ιστό. Είναι υπεύθυνες να σας προκαλέσει πρόωρη γήρανση και ρυτίδες επειδή καταστρέφουν το κολλαγόνο και τις ίνες ελαστίνης.
  • Οι UVB, οι επιβλαβείς ακτίνες του καλοκαιριού, είναι λιγότερες το χειμώνα και πιο αραιές. Αυτές είναι επίσης και οι ακτίνες που φτιάχνουν τη βιταμίνη D3, η οποία είναι σημαντική για τα οστά. Αυτό όμως χρειάζεται 20-30 λεπτά την ημέρα. Η περεταίρω έκθεση στον ήλιο είναι επιβλαβής. Μπορεί να προκαλέσει έγκαυμα και διάφορες μορφές καρκίνου του δέρματος.
  • Οι UVC είναι το πιο επικίνδυνο είδος ακτινοβολίας όμως απορροφούνται σχεδόν όλες από το στρώμα του όζοντος και δεν προλαβαίνουν να φτάσουν στη γη και ό,τι βρίσκεται πάνω σε αυτή.

Για να αποφύγετε τη γήρανση και τους ασυνήθιστους λεκέδες στο δέρμα σας, χρειάζεστε:

Α) Μία ευρέους φάσματος προστασία όλο το χρόνο, συμπεριλαμβανομένου του φθινοπώρου, χειμώνα και της άνοιξης. Καλό είναι να χρησιμοποιείτε μια αντιηλιακή κρέμα μισή ώρα πριν την έκθεση σας στον ήλιο και να κάνετε επαναλήψεις κάθε 1-2 ώρες.

Αν δεν θέλετε το δέρμα σας να μοιάζει φθαρμένο, ταλαιπωρημένο και γερασμένο, πρέπει να φοράτε καθημερινά, 365 μέρες το χρόνο, αντιηλιακή κρέμα κατά προτίμηση με δείκτη προστασίας 30+.

Β) Εξειδικευμένες υπηρεσίες σε κέντρα ομορφιάς , ή συσκευές αντιγήρανσης για βαθιά ενυδάτωση του δέρματος σας.

Σχολιάστε

Item added to cart.
0 items - 0,00
[]