Τηλ. Παραγγελίας

Μπορούμε να έχουμε λεμφική αποσυμφόρηση και αποτελέσματα λιπογλυπτικής με συσκευή ομορφιάς για χρήση στο σπίτι;

Mε το MEDIZEN 4 σε 1 μπορούμε να καταπολεμήσουμε πρακτικά όλες τις περιοχές του σώματος που έχουν πρόβλημα συσσώρευσης λίπους. Η λεμφική αποσυμφόρηση δίνει την δυνατότητα στον οργανισμού να αποτοξινωθεί και παράλληλα βοηθάει τον οργανισμό ώστε να χάνει τοπικά βάρος.

Το medi zen ασκεί προοδευτική πίεση σε όλο το σώμα από τα άκρα προς τα πάνω και ιδιαίτερα στα «προβληματικά» σημεία στήριξης του σώματος, όπου λιμνάζει η λέμφος (όπως τα κάτω άκρα και οι γλουτοί). Στοχεύει δηλαδή ιδιαίτερα στα σημεία εκείνα που η λέμφος έχει συσσωρευτεί, επιτυγχάνοντας έτσι με σταδιακό ρυθμό την αποκατάσταση της λειτουργίας της.

Με αυτήν την προοδευτική πίεση ενισχύεται η καλή κυκλοφορία του αίματος, απομακρύνοντας τα οιδήματα και αυξάνεται ο μεταβολισμός.

Το drenage βοηθάει στην σωστή λειτουργία του λεμφικού μας συστήματος, με αποτέλεσμα την κινητοποίηση του μεταβολισμού και την αποτοξίνωση του οργανισμού μας.

H διαδικασία είναι απολύτως φυσική και ακίνδυνη. Όμως πλέον στην άνεση του σπιτιού σας, η καταπολέμηση του τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας γίνεται μια εύκολη διαδικασία.

Η οικιακή συσκευή είναι ιδιαίτερα εύχρηστη, ελαφριά, έτσι ώστε η δραστηριότητα να γίνεται εύκολα και ευχάριστα. Εύκολη λοιπόν εφαρμογή για χρήση στο σπίτι.

Εφαρμόζουμε το MEDIZEN 4 σε 1 στην περιοχή που μας ενδιαφέρει και δημιουργούμε στο εσωτερικό των λιποκυττάρων περιοχές υποπίεσης με αποτέλεσμα να διασπάται η κυτταρική μεμβράνη τους. Δημιουργούνται μικρές περιοχές υποπίεσης στο εσωτερικό των λιποκυττάρων απο τα οποία αποτελούνται οι λιπώδεις ιστοί. Έτσι επιτυγχάνεται η στοχευμένη λιπόλυση και η λιπογλυπτική.

Συγκεκριμένα επιτυγχάνει:

  • Καταπολέμηση τοπικού πάχους
  • Λιποδιάλυση
  • Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου
  • Αντιμετώπιση των οιδημάτων που κυρίως παρατηρούνται στα κάτω άκρα.
  • Ορατή μείωση της κυτταρίτιδας
  • Αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης και ανακούφισης

Σχολιάστε

Item added to cart.
0 items - 0,00
[]