Τηλ. Παραγγελίας

Πανάδες ! Tι είναι και πώς να απαλλαγείς.

Πανάδες το σουβενιρ των διακοπων,όλες απολαμβάνουμε το χάδι του ήλιου, αλλά δυστυχώς κάποιες από εμάς αφειδώς και χωρίς προφυλάξεις με αποτέλεσμα επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές μας διακοπές να παίρνουμε για σουβενίρ καφε κοιλίδες στο προσωπο ,τις γνωστες σε ολες μας “παναδες”.

Τί είναι, όμως, οι πανάδες και πώς μπορούμε να προστατευτούμε;

«Οι πανάδες (μέλασμα ή χλόασμα) είναι περιοχές του δέρματος όπου τα μελανοκύτταρα είναι υπέρ δραστήρια και παράγουν περίσσεια μελανίνης.
Κυρίως εμφανίζονται στις γυναίκες μετά από έντονη έκθεση στον ήλιο, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή κατά τη λήψη αντισυλληπτικών. Για την εμφάνιση και επιδείνωση του μελάσματος κυρίως ευθύνεται ο ήλιος.
Συνεπώς, για να αποφύγουμε τις πανάδες πρέπει να χρησιμοποιούμε αντηλιακό ευρέως φάσματος με υψηλό δείκτη προστασίας και να εφαρμόζεται αυστηρά μέτρα ηλιοπροστασίας.

Α)ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΑΔΩΝ

  1. Πρέπει να φοράμε πάντα αντηλιακή προστασία ώστε ακόμα και αν υπάρχει κάποια προδιάθεση στον οργανισμό μας να μην την επιτείνουμε .
  2. Αν ήδη γνωρίζουμε πως υπάρχει κάποιο ορμονικό πρόβλημα θα πρέπει να περιορίσουμε στο ελάχιστο την έκθεση στον ήλιο και να αυξήσουμε τον δείκτη του αντηλιακού μας.
  3. Δεν κάνουμε ποτέ peeling πριν την ηλιοθεραπεία.
  4. Δεν φοράμε καλλυντικά προϊόντα με ΑΗΑ ή Βιτ. Α τους καλοκαιρινούς μήνες.

Β)ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΑΝΑΔΩΝ

τροποι αντιμετωπισης παναδες

1) ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΛΜΙΚΟ ΦΩΣ

Απευθυνθείτε στον δερματολόγο σας και ενημερωθείτε για την τεχνολογία της «κλασματικής φώτο-ανάπλασης «, η θεραπεία με laser κατά των πανάδων ουσιαστικά διοχετεύει ενέργεια με μικροσκοπικές δέσμες μέχρι τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, αφήνοντας παράλληλα την εξωτερική στοιβάδα του δέρματος ανεπηρέαστη.
Με αυτό τον τρόπο, δημιουργούνται οι ιδανικές συνθήκες για συνεχή αναγέννηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, οι οποίες βελτιώνονται για μήνες μετά το τέλος των συνεδριών.

2)ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕ ΕΝΖΥΜΙΚΑ ΠΗΛΙΝΓΚ ΚΑΙ ΟΞΕΑ ΦΡΟΥΤΩΝ

Αυτές οι θεραπείες διεγείρουν την ανάπλαση της επιδερμίδας έτσι ώστε τα υπερ-μελαχρωμένα κύτταρα (πανάδες) να διασπώνται πιο γρήγορα και να δίνουν την θέση τους σε νέα, υγιή κύτταρα, αφήνοντας την επιδερμίδα λαμπερή.Για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα,θα χρειαστούν αρκετές επισκέψεις στον δερματολόγο.

3)ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Ειναι πλεον ευρέως γνωστό οτι οι οικιακές συσκευές ομορφιάς είναι ότι πιο hot υπάρχει στην περιποίηση προσώπου τα τελευταία χρόνια προσφέροντας αποτελέσματα που θα ζήλευε ακόμα και  η αισθητικός σας.

Μπορείτε και εσείς να απαλλαγείτε από τις δυσχρωμίες με πολύ μεγάλη επιτυχία, με το σύστημα microdermabration για οικιακή χρήση με επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Η συσκευή σας προσφέρει λειτουργίες απόξεσης του δέρματος αφού χρησιμοποιεί κεφαλές διακοσμημένες με τεχνητό διαμάντι και χαρακτηριστικά απορρόφησης, που βελτιώνουν την επιφάνεια του προσώπου σβήνοντας τις αντιαισθητικές πανάδες και παράλληλα καθαρίζουν την επιδερμίδα από φραγμένους πόρους και ακαθαρσίες κάνοντας μια πλήρης ανάπλαση της επιδερμίδας.

3)ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Ακολουθήστε μια αγωγή με λευκαντικές κρέμες στο σπίτι κατά τις συμβουλές του θεραπευτή αισθητικού σας. Κάτω από τις κρέμες σας είναι καλό να φοράτε ένα σέρουμ με βιταμίνη C η οποία είναι φυσικός λευκαντικός παράγοντας.

Σχολιάστε

Item added to cart.
0 items - 0,00
[]