Τηλ. Παραγγελίας

Τριχόπτωση: μέχρι πόσες τρίχες θεωρείται η απώλεια φυσιολογική και τι μπορώ να κάνω;

Τριχόπτωση, είναι εφιάλτης ανδρών και γυναικών και υπάρχουν περίοδοι που αυτός ο εφιάλτης είναι πιο εντατικός. Χτενιζόμαστε και στην χτένα μένουν περισσότερα μαλλιά από ότι συνήθως. Είναι αυτήη στιγμή που πρέπει να ανησυχούμε; Και κυρίως: τι μπορούμε να κάνουμε; Κράτησε σημειώσεις!

Τριχόπτωση: πότε πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ;

Η απώλεια 50 ως 80 τριχών την ημέρα είναι φυσιολογική. Ωστόσο, αν χάνετε πολύ περισσότερες, πρέπει να δράσετε γρήγορα για να επιβραδύνετε αυτή την απώλεια. Η τριχόπτωση μπορεί να προκληθεί από διάφορους παράγοντες όπως κληρονομικότητα, στρες, χρήση ακατάλληλων προϊόντων κτλ. Ευτυχώς, σήμερα υπάρχουν πλέον αγωγές κατά της τριχόπτωσης που είναι αποδεδειγμένα αποτελεσματικές.

Μέθοδοι αντιμετώπισης κατά τις τριχόπτωσης

τριχόπτωση ihair

1. Κάνετε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής.

Το μασάζ δεν είναι μόνο για το σώμα, αλλά μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά ευεργετικό και για τη φροντίδα των μαλλιών σας. Όταν λούζεστε, κάνετε μασάζ στο τριχωτό για 2-3 λεπτά, χωρίς να το τρίβετε δυνατά. Αυτό θα τονώσει την κυκλοφορία του αίματος και θα χαλαρώσει το τριχωτό της κεφαλής σας.

2.Εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης

Σαμπουάν  και conditioner κατα της τριχοπτωσης ισως απο τα πρωτα βηματα που πρεπει να κανουμε οταν δουμε τα μαλλια μας αδυναμα. Αποκαθιστά τον όγκο και την πυκνότητα της τρίχας και είναι ιδανικό συμπλήρωμα για τις θεραπείες κατά της τριχόπτωσης.

3.Laser χαμηλής έντασης

Η ενέργεια του Laser απορροφάται από το τριχωτό της κεφαλής και δρα στις αποδυναμωμένες ρίζες των μαλλιών. Πρόκειται για μία απλή,ασφαλή θεραπεία, κατά την οποία όλο το τριχωτό κεφαλής εκτίθεται στο ευεργετικό φως τριών διαφορετικών μήκων κύματος φωτός που έχει αποδειχθεί ότι έχουν υψηλή τριχογενετική δράση.

4.Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία κατά της τριχόπτωσης

Διαδερμική μεσοθεραπεία ιατρικής αισθητικής για χρηση στο σπιτι, όπου μέσω της εκπομπής θετικών ιόντων – τεχνολογία ιοντοφόρεσης 2ης γενιάς – διευκολύνει τη διείσδυση των δραστικών συστατικών  των ορών που βρίσκονται σε φιαλίδια τοποθετημένα μέσα στη συσκευη.H εντατική θεραπεία περιέχει φυτικά Βλαστοκύτταρα, εγγυάται κυτταρική αναζωογόνηση και αυτοανανέωση του συνδετικού Ιστού.

5.Μεταμόσχευση μαλλιών

Πρόκειται για μια προκαθορισμένη διαδικασία που εκτελείται βάσει συγκεκριμένων βημάτων.Τα τριχοθυλάκια εξάγονται προσεκτικά, για τη διαφύλαξη της ακεραιότητας τους.Ταξινομούνται ανάλογα με τον αριθμό των τριχών που περιλαμβάνουν, φυλάσσονται και προστατεύονται, μέχρι την εμφυτευση τους,επιλέγονται και δημιουργούνται τα κατάλληλα σημεία υποδοχής η τοποθέτηση των τριχοθυλακίων γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή στα σημεία υποδοχής. Η Μεταμόσχευσης Μαλλιών στις γυναίκες είναι διαφοροποιημένη σε αρκετά σημεία σε σχέση με τους άνδρες, δεδομένου του διαφορετικού τύπου αραίωσης και των διαφορετικών προσδοκώμενων αποτελεσμάτων.

Σχολιάστε

Item added to cart.
0 items - 0,00
[]