Τηλ. Παραγγελίας

Κυτταρίτιδα: Ο ειδικός προτείνει αποτελεσματικές συμβουλές για την όψη φλοιού πορτοκαλιού

Κυτταρίτιδα ! Η επιστροφή από τις διακοπές δεν ήταν ό,τι πιο εύκολο έχουμε ζήσει! Το μόνο πλέον που μας θυμίζει αυτές τις χαλαρές στιγμές είναι τα παραπανίσια κιλά που καταφέραμε να πάρουμε.
Η λέξη “κιλά” λοιπόν, είναι άμεσα συνδεδεμένη με το λίπος και η λέξη “λίπος”¨τις περισσότερες φορές είναι συνώνυμη της κυτταρίτιδας.

Ναι ναι, αναφέρομαι σε αυτά τα ενοχλητικά λακουβάκια (ή αλλιώς όψη φλοιού πορτοκαλιού) που έχουν γίνει λίγο πιο έντονα μετά τις ατασθαλίες των διακοπών. Η κάθε μια παρατηρεί την κυτταρίτιδα σε διαφορετικά μέρη του σώματός της. Στην κοιλιά, στα μπράτσα, στους γλουτούς ή στους μηρούς. Συνήθως αυτά είναι τα πιο “διάσημα” μέρη που η όψη φλοιού πορτοκαλιού “φιλοξενείται”.

Αν είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις αυτό τον αιώνιο εχθρό γυναικείας φύσεως,οπλίσου με επιμονή και υπομονή και συνέχισε να διαβάζεις,παρακάτω θα δούμε συμβουλές και μεθόδους αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας.

Α) ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Πές ναί στις “μαγικές τροφές” ,αφού λοιπόν έχεις θέσει τους στόχους σου και είσαι έτοιμη να πείς αντίο στην κυτταρίτιδα, προτίμησε τις παρακάτω τροφές για να ενισχύσεις την προσπάθειά σου ή να διατηρήσεις τη σιλουέτα σου μακριά από αυτό το πρόβλημα.

Συγκεκριμένα επέλεξε:

αντιμετώπιση κυτταρίτιδας

*και μην ξεχνάς…πιές νερό,πολύ νερό!

Β)ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

κυτταριτιδα αντιμετώπιση

1.Το μασάζ

Οι αισθητικοί τονίζουν πως το μασάζ κάνει πολύ καλό στην κυτταρίτιδα αλλά δεν την εξαφανίζει . Πρόκειται για μια παροδική λύση που θα πρέπει να επαναλαμβάνετε τακτικά ,τουλάχιστον κάθε 2-3 φορές την εβδομάδα κάντε ένα καλό μασάζ σε όλο το σώμα χρησιμοποιώντας ένα λαδάκι.

Το αποτέλεσμα αν και παροδικό θα σας κάνει σίγουρα να νιώσετε το οίδημα να υποχωρεί με αποτέλεσμα μια αίσθηση ξεκούρασης στα πόδια.

2.Η Ενέσιμη μεσοθεραπεία

Δηλαδή η έγχυση ουσιών με τη βοήθεια ένεσης, βοηθά ώστε οι απαραίτητες ουσίες για λιποδιάλυση, όπως η φωσφατιδυλοχολίνη, να φτάσουν στο στόχο δηλαδή το υποδόριο λίπο.

3.Οικιακή συσκευή μη ενέσιμης μεσοθεραπείας

Η νέα οικιακή συσκευή καταπολεμά με επαγγελματικό τρόπο το τοπικό πάχος, την επιδερμική χαλάρωση καθώς και την κυτταρίτιδα ενω παράλληλα, λειτουργεί ως μη ενέσιμη μεσοθεραπεία. Η μη ενεσιμη μεσοθεραπεια  είναι μια νέα μη επεμβατική προσωπική συσκευή λιπογλυπτικής σώματος για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.Δηλαδή άμεσο αδυνάτισμα και  καταπολέμηση της κυτταρίτιδας με την εμφάνιση και πάλι μια λείας και όμορφης επιδερμίδας.

Τα φύκια μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε σε μορφή πάστας κάνοντας μάσκα στο σώμα μετά το μπάνιο, βάση ερευνών εχει παρατηρηθεί οτι μας προσφέρουν πολλές ευεργετικές ιδιότητες,

όπως εξαιρετική ενυδάτωση της επιδερμίδας,αποτοξίνωση και καταπολέμηση κυτταρίτιδας καθώς επίσης αυξάνουν την κυτταρική αναγέννηση.

Σχολιάστε

Item added to cart.
0 items - 0,00
[]