Τηλ. Παραγγελίας

Ανόρθωση και σύσφιξη στήθους

Ανόρθωση στήθους, ένα από τα προβλήματα που εμφανίζονται με το πέρασμα του χρόνου,το στήθος είναι ένα απο τα σημεία  του σώματος που πλήττονται σοβαρά και μας κοστίζουν σε «αυτοπεποίθηση».
Αποτελεί σύμβολο της θηλυκότητας και ένα από τα πιο ερωτικά σημεία στο σώμα μίας γυναίκας. Ωστόσο, η ηλικία, η εγκυμοσύνη, ο θηλασμός, η εμμηνόπαυση και άλλοι παράγοντες μπορούν να συμβάλουν στο να χάσει το στήθος μας τη σφριγηλότητά του.
Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε μόνες μας για να το αποφύγουμε, χωρίς να επισκεφθούμε τον πλαστικό;

Ανόρθωση και σύσφιξη στήθους
Ανόρθωση και σύσφιξη στήθους

Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε μόνες μας για να το αποφύγουμε, χωρίς να επισκεφθούμε τον πλαστικό;

1)Γυμναστική

Ασκήσεις όπως push ups, πιέσεις και εκτάσεις με βαράκια σε πάγκο ή με λάστιχο γυμναστικής βοηθούν στην τόνωση των μυών του στήθους. Είναι καλό να βάζουμε μερικές από αυτές τις ασκήσεις στο πρόγραμμά μας τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα.

2) Εξειδικευμένη τεχνολογία ανόρθωσης στήθους στο σπίτι

Πρόκειται για καινοτομική τεχνολογία ιατρικής αισθητικής για άμεση ανόρθωση και γέμισμα στήθους για χρήση στο σπίτι.

Βασίζεται σε μια εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία μικροεπεξεργαστή, τα αποτελέσματα της οποίας είναι ορατά σε λίγες εφαρμογές.
Με την συσκευή ανόρθωσης στήθους και τον ορό χαμηλού μοριακού βάρους που περιέχει  hyacare & snap-8 ,τα όποια έχει αποδειχθεί ότι είναι βασικά συστατίκα για την επιδερμική σύσφιξη, εισχωρούν εν τω βάθει μέσω της εξειδικευμένης πλάκας ilift και με την δράση της τεχνολογίας των θετικών ιόντων 3ης γενιάς διεισδύει βαθύτερα.

3) Μάσκες σύσφιξης

Οι μάσκες με άργυλο μπόρει να συμβάλουν και να βοηθήσουν,μια ήπια χαλάρωση στηθους καθώς έχει συσφικτικές ιδιότητες,όπως επίσης και κρέμες εξειδικεύμενες για την περιοχή του στήθους.

1 σκέψη στο “Ανόρθωση και σύσφιξη στήθους”

Σχολιάστε

Item added to cart.
0 items - 0,00
[]