Τηλ. Παραγγελίας

Ρυτίδες και κουρασμένα μάτια μάθε τα πάντα!

Τα μάτια πολλές φορές προδίδουν ό,τι εναγωνίως προσπαθούμε να κρύψουμε. Όπως για παράδειγμα την ηλικία.

Όταν μια γυναίκα κοιτάζεται στον καθρέφτη, είναι φυσικό το πρώτο πράγμα που παρατηρεί να είναι οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Ακόμη και σε νεαρή ηλικία, όταν οι ρυτίδες δεν έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στο πρόσωπό μας, η κούραση φαίνεται πρώτα στο βλέμμα, όπου εκδηλώνεται με μαύρους κύκλους ή πρήξιμο. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής κάνει συχνά τα σημάδια της κούρασης πιο έντονα και τις ρυτίδες εντονότερες,σε όλες τις ηλικίες.

Τι προκαλεί όμως την πρόωρη γήρανση (ρυτίδες) σε αυτή την περιοχή;

Η επιδερμίδα κάτω από τα μάτια είναι κατά 40% πιο λεπτή από ό,τι στο υπόλοιπο πρόσωπο και δεν προστατεύεται από λιπιδικό φιλμ. Είναι λοιπόν ιδιαίτερα ευαίσθητη στις εξωτερικές επιθέσεις –όπως ο ήλιος και η ρύπανση–, αλλά και στη δημιουργία λεπτών γραμμών(ρυτίδων) που προκαλούν οι απλές, καθημερινές εκφράσεις, όπως το γέλιο.

Εκτός από τις ρυτίδες που προκαλεί ο ήλιος και οι συχνές εκφράσεις, τα μάτια κινδυνεύουν και από άλλες “κακές” συνήθειες: η έλλειψη ύπνου, η κακή διατροφή και η αφυδάτωση δημιουργούν μαύρους κύκλους και σακούλες.

Πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την γήρανση των ματιών?

Σταμάτα να κυκλοφορείς συνεχώς με γυαλιά ηλίου... υπάρχει λύση.

1)  Καλλυντική περιποίηση

Φρόντισε να χρησιμοποιείς καθημερινά, πρωί και βράδυ, μια κρέμα ματιών, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου. Ειδικά για τις ρυτίδες δοκίμασε προϊόντα με ραμνόζη, ένα σάκχαρο φυτικής προέλευσης με δοκιμασμένη αποτελεσματικότητα.

2)  Ενέσιμα botox

Τα ενέσιμα υλικά (botox) εξαφανίζουν τις ρυτίδες στο “πόδι της χήνας” για περίπου 4-6 μήνες, ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος, αλλά και τον τρόπο ζωής σου. Πρόσεξε όμως μην το παρακάνεις, γιατί συχνά το botox αφαιρεί όχι μόνο τις ρυτίδες, αλλά και τις εκφράσεις του προσώπου.

3) Οικιακή συσκευή μη ενέσιμης διαδερμικής μεσοθεραπείας

Καινοτόμα συσκευή  μη ενέσιμης διαδερμικής μεσοθεραπείας ιατρικής αισθητικής για χρήση στο σπίτι, όπου μέσω της εκπομπής θετικών ιόντων – τεχνολογία ιοντοφόρεσης 2ης γενιάς – διευκολύνει τη διείσδυση των δραστικών συστατικών  των ορών που βρίσκονται σε φιαλίδια τοποθετημένα μέσα στη συσκευή.

Σύσφιξη & άμεση αναπλήρωση κολλαγόνου με ορό υαλουρονικού χαμηλού μοριακού βάρους. Άμεση αντιγήρανση ανώδυνα.

4) Μασάζ

Αφιέρωσε λίγο χρόνο κάνοντας κινήσεις μασάζ στοχεύοντας τοπικά πανω στις ρυτίδες και γύρω από την περιοχή των ματιών με αυτό τον τρόπο θα πετύχεις τη μέγιστη αιμάτωση στην περιοχή των ματιων καθώς και την καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων που χρησιμοποιείς.

Σχολιάστε

Item added to cart.
0 items - 0,00
[]