Τηλ. Παραγγελίας

Αποτρίχωση όλα όσα θέλεις να ξέρεις

Η αποτρίχωση είναι μια από τις πιο βαρετές και επίπονες διαδικασίες που καλείται μια γυναίκα να αντιμετωπίσει στην καθημερινότητά της, ενώ παράλληλα υπάρχει μια σύγχυση γύρω από το ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για την κάθε μια. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο συγκεντρώσαμε όλες τις τεχνικές, τα χαρακτηριστικά τους, αλλά και αρκετά χρήσιμα tips ώστε η αποτρίχωση να γίνει παιχνίδι!

Μερικές Συμβουλές:  Για να είναι πιο εύκολη η διαδικασία της αποτρίχωσης, όποια μέθοδο και αν χρησιμοποιείς, φρόντισε να εφαρμόζεις προηγουμένως στο δέρμα σου ένα scrub, που θα αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα και θα εμποδίσει τη δημιουργία αποστημάτων. Επιπλέον, αν σου τελειώσει ο αφρός ξυρίσματος, αντικατάστησέ τον με ένα conditioner μαλλιών και όχι με σαπούνι, αφού με αυτό είναι πιθανός ο ερεθισμός του δέρματος. Μη ξεχνάς να αλλάζεις συχνά το ανταλλακτικό στα ξυραφάκια και αφού το χρησιμοποιείς να το αφήνεις να στεγνώσει. Τέλος, μη χρησιμοποιείς συχνά τις αποτριχωτικές κρέμες, καθώς περιέχουν ισχυρά χημικά στις συνθέσεις τους.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΦΥΙΑ;

1. ΚΡΕΜΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ

Mια εύκολη και οικονομική λύση είναι η αποτριχωτική κρέμα, την οποία βρίσκεις σε καταστήματα καλλυντικών και σούπερ μάρκετ. Η κρέμα αυτή μπορεί και να είναι σε μορφή τζελ ή σπρέι, απευθύνεται όμως σε άτομα που δεν πάσχουν από δερματολογικά προβλήματα και δεν ερεθίζονται εύκολα. Η διαδικασία μπορεί να είναι λίγο χρονοβόρα, αποφέρει όμως αποτελέσματα έως και 1 εβδομάδας και είναι εντελώς ανώδυνη.

2. ΚΕΡΙ / ΧΑΛΑΟΥΑ

Άλλη μια διαδεδομένη μέθοδος είναι αυτή του κεριού και της χαλάουα που είναι οικονομική, αφού τα αποτελέσματα σου επιτρέπουν να κάνεις μέχρι και ανά 2 μήνες, έχει όμως κα αρκετά αρνητικά χαρακτηριστικά. Αρχικά, δεν απευθύνεται σε ευαίσθητα δέρματα διότι είναι αρκετά επίπονη, ενώ μπορεί να δημιουργήσει εγκαύματα, μελανιές και ευρυαγείες. Μπορείς να κάνεις παντού εκτός από το πρόσωπο και τις μασχάλες και κάθε φορά  πρέπει να φροντίζεις η τρίχα να έχει τουλάχιστον 4-5 εκατοστά μάκρος για να την «πιάσει» το κερί.

3. ΟΙΚΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΦΩΤΟΛΥΣΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

H  εξειδικευμένη συσκευή φωτόλυσης είναι προγραμματισμένη ώστε να προσαρμόζει την εκπομπή φωτός ανάλογα με το φωτότυπο του δέρματος, το μέγεθος και το χρώμα των τριχών που θέλουμε να αφαιρέσουμε.
Έτσι αφαιρεί με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα τρίχες ακόμη και στις πιο ευαίσθητες περιοχές με 100% ποσοστό επιτυχίας.
Η αποτρίχωση είναι απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη αφού η συσκευή έχει εξελιγμένο µηχανισµό ψύξης, µε τον οποίο προστατεύει την επιδερµίδα κάνοντας την αποτρίχωση απόλυτα ανώδυνη.

4. ΞΥΡΑΦΑΚΙ

Η αποτρίχωση με ξυραφάκι είναι η πιο εύκολη, γρήγορη και οικονομική μέθοδος που μπορείς να δοκιμάσεις. Μπορείς να χρησιμοποιείς ξυραφάκι ακόμη και αν η τρίχα δεν είναι αρκετά μακριά, έχε όμως στο νου σου ότι με αυτό τον τρόπο ενδέχεται να γίνει πιο σκληρή σε σχέση με πριν. Επιπλέον, η αποτρίχωση με ξυραφάκι εγκυμονεί κινδύνους όπως γρατζουνιές, κοψίματα, ερυθρότητα και ερεθισμούς, γι’ αυτό πρέπει πάντα να χρησιμοποιείς  ειδικό αφρό και να είσαι προσεκτική. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ξυραφάκι παντού εκτός από το πρόσωπο και τα χέρια, ενώ το αποτέλεσμα διαρκεί 1 με 2 μέρες.

Σχολιάστε

Item added to cart.
0 items - 0,00
[]