Τηλ. Παραγγελίας

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΣΑΡΚΩΔΗ ΧΕΙΛΗ!

Τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύ κουβέντα για τις αισθητικές επεμβάσεις που κάνουν οι νεαρές κοπέλες στα χείλια τους και πολλές είναι αυτές που βάζουν fillers όχι πάντα με όμορφο αποτέλεσμα. Αυτή η μόδα που θέλει όλες τις κοπέλες να έχουν τεράστια, ζουμερά και σαρκώδη χείλη, ξεκίνησε με τις Kardashians και πλέον έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο, με πολλές γυναίκες, αλλά ακόμη και ανήλικα κορίτσια να κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν μεγάλα χείλη

Βέβαια δεν χρειάζεται κανείς να κάνει πλαστική επέμβαση, αφού υπάρχουν και άλλοι τρόποι να πετύχεις να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν πιο μεγάλα.

Βέβαια δεν χρειάζεται κανείς να κάνει πλαστική επέμβαση, αφού υπάρχουν και άλλοι τρόποι να πετύχεις να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν πιο μεγάλα.

1. SCRUB ΧΕΙΛΙΩΝ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ

Αναμείξτε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, 1 κουταλιά της σούπας αλάτι ή ζάχαρη και 1 κουταλιά του γλυκού σκόνη κανέλας και κάντε απολέπιση χειλιών με απαλές κυκλικές κινήσεις. Το πήλινγκ αυτό όχι μόνο θα αντιμετωπίσει τα σκασμένα και αφυδατωμένα χείλια, αλλά είναι και ένα φυσικό διογκωτικό χειλιών. Αν το αφήσετε να παραμείνει σαν μάσκα πάνω τους για 5-10 λεπτά και στη συνέχεια το ξεπλύνετε, θα πετύχετε ένα προσωρινό και εντυπωσιακό πρήξιμο. Χρησιμοποιήστε λοιπόν το peeling κανέλας και αποκτήστε σαρκώδη χείλη με φυσικό τρόπο. Αν θέλετε, μπορείτε να αντικαταστήσετε την κανέλα με πιπέρι καγιέν και θα αποκτήσετε το ίδιο γεμάτα χείλη.

2. ΟΙΚΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΧΕΙΛΙΩΝ

Πρόκειται για ένα gadget για τα χείλια  που μπορούμε  να το έχουμε μαζί μας παντού. Η χρήση του είναι πανεύκολη και τα αποτελέσματα άμεσα και εντυπωσιακά από την πρώτη κιόλας φορά.

Δημιουργεί εστιασμένη υπεραιμία στα χείλη, ανώδυνα και με ασφάλεια ενώ το αποτέλεσμα ενισχύεται σταδιακά, ανάλογα με τη συχνότητα της χρήσης. Η πατενταρισμένη ion technology με τήν βοήθεια ενός Lip balm  επιδρά ευεργετικα στην ευαίσθητη επιδερμίδα των χειλιών εν τω βάθει

3. FILLERS

To ενέσιμο υαλουρονικό εγχέεται σε μορφή μικρο-σταγονιδίων, δηλαδή σε ελάχιστες δόσεις, ώστε να μπορούμε να επέμβουμε με διάφορους τρόπους. Μπορούμε να αυξήσουμε το σύνολο των χειλιών μας, το άνω ή το κάτω χείλος ξεχωριστά, να διορθώσουμε το περίγραμμα των χειλιών μας ή και να αλλάξουμε το σχήμα τους αν αυτό δεν μας ικανοποιεί. Οι χειρισμοί του γιατρού είναι εξαιρετικά λεπτοί και εμείς έχουμε εικόνα της περιοχής την ίδια την στιγμή της θεραπείας. Όλα τα μεγέθη χειλιών δεν πάνε σε όλα τα πρόσωπα.

Σχολιάστε

Item added to cart.
0 items - 0,00
[]