Τηλ. Παραγγελίας

ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ;

Ο εφιάλτης του τοπικού πάχους εμφανίζεται κυρίως γύρω από τη περιοχή της κοιλιάς. Σε ορισμένες περιπτώσεις τοπικό συναντούμε και στην περιφέρεια , στους μηρούς ή ακόμη και γύρω από τα χέρια. Υπάρχει κάποιος που νίκησε σε αυτόν τον άνισο αγώνα ;

Τι προκαλεί το επίμονο λίπος;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι αλλά ας δούμε τους βασικούς:

1) Ευαισθησία ινσουλίνης

Η υπερκατανάλωση υδατανθράκων ειδικά ζαχαρούχων επεξεργασμένων υδατανθράκων (ψωμί και ζυμαρικά από λευκό, επεξεργασμένο αλεύρι, φρυγανιές, πατατάκια, κέικ, μπισκότα, γλυκά κ.λπ.). Αυτοί οι υδατάνθρακες επιβαρύνουν το πάγκρεας που παράγει ινσουλίνη σε ασυνήθιστα μεγάλο βαθμό για να κατεβάσει τα υψηλά επίπεδα γλυκόζης στο αίμα ευνοώντας έτσι την μετατροπή αυτών των υδατανθράκων σε λίπος.

2) Μειωμένη πρωτεϊνική πρόσληψη

Η λύσινη η οποία βρίσκεται σε αφθονία στο κρέας είναι ένα από τα 8 βασικά αμινοξέα και η έλλειψη της παρατηρείται κυρίως σε χορτοφαγικές δίαιτες. Η έλλειψη αυτού του αμινοξέος μειώνει την ικανότητα του μεταβολισμού μας να καίει λίπος.

3) Μειωμένη τεστοστερόνη

Η μείωση της κυρίως στους άντρες εμφανίζεται με την αύξηση της ηλικίας περίπου μετά την ηλικία των 30. Η μείωση αυτή προκαλεί απώλεια μυϊκής μάζας και ως αποτέλεσμα αύξηση του σωματικού λίπους.

4) Γενετική προδιάθεση

Οι περισσότεροι τείνουμε να παχαίνουμε σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος ανάλογα με τον σωματότυπο που κληρονομήσαμε.

5) Στρες

υποθυρεοειδισμός, και άλλα ορμονικά προβλήματα.

Η στοχευμένη απώλεια λίπους από τα «προβληματικά» σημεία του σώματος αποτελεί επιθυμία αντρών και γυναικών, ιδίως στην περιοχή της κοιλιάς.

Πώς μπορούμε να απαλλαγούμε απο το τοπικό πάχος;

1. ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Για να συστηματοποιήσεις τη διατροφή σου καλό είναι να απευθυνθείς σε κάποιον πτυχιούχο διατροφολόγο, ο οποίος θα προσαρμόσει τη διατροφή σου στις ιδιαίτερες ανάγκες σου.

2. ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΤΖΕΛ

Τα προϊόντα απολέπισης, ενυδάτωσης, σύσφιγξης, όσα αυξάνουν τη μικροκυκλοφορία, βοηθώντας την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, έχουν λόγο στην καθημερινή φροντίδα του σώματός σας, πρωί ή/και βράδυ. Απολαύστε την εφαρμογή τους και κυρίως τη δράση για την οποία προορίζονται.

3. ΟΙΚΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ

Η κρυολιπόλυση home use βασίζεται στην ελεγχόμενη ψύξη, κοντά σε θερμοκρασίες στο μηδέν, για τη μη επεμβατική τοπική μείωση του συσωρευμένου λύπους ώστε να σμιλευτεί το σώμα.

Διαχέεται στους ιστούς έχοντας σαν αποτέλεσμα την συρίκνωση των λιποκυττάρων, ενώ παράλληλα ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου.

4. ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Είναι μια τεχνική μάλαξης που αποσκοπεί στη φυσική διέγερση του λεμφικού συστήματος. Κύριος στόχος του είναι η διέγερση των λεμφαδένων, για να επιτευχθεί έτσι η διευκόλυνση της κυκλοφορίας του λεμφικού υγρού.

Σχολιάστε

Item added to cart.
0 items - 0,00
[]