Τηλ. Παραγγελίας

Κάνε lifting χωρίς νυστέρι!

Ο σκοπός του μη χειρουργικού lifting είναι να αποφευχθούν οι μεγάλες τομές και οι ιδιαιτερότητες του χειρουργείου που απαιτεί το χειρουργικό lifting

Ο χρόνος στο πέρασμα του επιφέρει σημαντικές αλλαγές, στην επιδερμίδα και στο πρόσωπο. Μέρα με την μέρα η ελαστικότητα του δέρματος χάνεται, με αποτέλεσμα την απώλεια της σφριγηλότητας και της νεανικής όψης.

Ποιοί είναι η παράγοντες που οδηγούν στην χαλάρωση της επιδερμίδας?

Η έκθεση στον ήλιο, το κάπνισμα και η φυσική φθορά του χρόνου είναι τρείς βασικοί παράγοντες που οδηγούν στην χαλάρωση του προσώπου και του λαίμου. Αποτέλεσμα είναι η νεανική και σφριγηλή επιδερμίδα να δίνει την θέση της, σε μία κουρασμένη και βαριά εικόνα με όρατα τα σημάδια του χρόνου και της κόπωσης. Παράλληλα η επιβράδυνση της κυτταρικής ανανέωσης και η μειωμένη παραγώγη κολλαγόνου και ελαστίνης αλλοιώνουν το περίγραμμα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την χαλάρωση χωρίς χειρουργείο?

1. ΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Πρόκειται για νήματα που οδηγούν σε λίφτινγκ και ανορθώνουν το δέρμα χωρίς ο γιατρός να κάνει τομές με το νυστέρι, να τραυματίσει τους ιστούς και να ταλαιπωρήστε. Με τα νήματα προσώπου, δεν θα υποβληθείτε σε γενική αναισθησία ενώ δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας.

2. ΟΙΚΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΛΑΙΜΟΥ

H σύσφιξη και η αναζωογόνηση προσώπου μέσω της τεχνολογίας βιοδιέργεσης πραγματοποιείται με την διέγερση 12.000 μικροδονήσεων το λεπτό στην επιδερμίδα επικεντρώνοντας τη δράση τους στις βαθύτερες στιβάδες του ιστού. Η τεχνολογία βιοδιέγερση είναι η μόνη μη επεμβατική ενέργεια που δρα στα βαθύτερα στρώματα από μέσα πρός τα έξω.

Μερικά από τα πολλά οφέλη ειναι :                                                                                                        

  • Διεγείρει τα μιτοχόνδρια (εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας του κυττάρου) των ινοβλαστών
  • Αναστέλλει τη δράση της κολλαγογενάσης (ένζυμο που καταστρέφει το κολλαγόνο)
  • Προκαλεί αναγέννηση των φωτογερασμένων ινοβλαστών
  • Έχει αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και επουλωτικές ιδιότητες
  • Βελτιώνει την εικόνα των επιφανειακών δυσχρωμιών.

3.ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Το μασάζ προσώπου αυξάνει την κυκλοφορία στον ιστό του προσώπου σας, με αποτέλεσμα πιο φωτεινό, νεανικό δέρμα. Το μασάζ προσώπου μπορεί επίσης να βοηθήσει στη σύσφιξη του δέρματος, μειώνοντας την εμφάνιση πρηξίματος και ρυτίδων. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, ένα καλό μασάζ προσώπου μειώνει το στρες, αφήνοντας σας να νιώσετε γαλήνια και χαλαρή. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα μασάζ μία φορά την ημέρα, είτε το πρωί είτε το βράδυ πριν πάτε για ύπνο.

Σχολιάστε

Item added to cart.
0 items - 0,00
[]