Τηλ. Παραγγελίας

ΣΥΣΦΙΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Αν το δέρμα του προσώπου έχει την τάση «να πέφτει» και να χαλαρώνει με το πέρασμα του χρόνου, τι μπορούμε να κάνουμε για να αντισταθούμε στις συνέπειες των «φυσικών νόμων»;

Λίγο μετά τα «-άντα», λίγο πριν τα «-ήντα», δεν μας απασχολούν μόνο οι ρυτίδες, αλλά και η χαλάρωση, αφού βλέπουμε ότι η επιδερμίδα αρχίζει να χάνει την ελαστικότητά της. Στο πλαίσιο της διαδικασίας της φυσικής γήρανσης, εκτός από τις εξωτερικές αλλαγές που παρατηρούνται στο δέρμα, αλλάζει και η εσωτερική μορφολογία του. Η ανανέωση των κυττάρων γίνεται όλο και σε πιο αργούς ρυθμούς. Μειώνεται η παραγωγή κολλαγόνου, οι βαθύτερες στιβάδες του δέρματος χάνουν την πυκνότητά τους και η επιδερμίδα τη σφριγηλότητά της.

Τα φαινόμενα αυτά γίνονται πιο έντονα με την εμμηνόπαυση και τη μείωση της παραγωγής οιστρογόνων από τον οργανισμό. Ωστόσο, οι συνέπειες της γήρανσης μπορούν να αντιμετωπιστούν.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗΡΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ;

1. Γυμναστική για το πρόσωπο

Όπως κάνουμε γυμναστική για να διατηρήσουμε το σώμα μας υγιές ή να βελτιώσουμε τη φόρμα μας, το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και στο πρόσωπό μας! «Η ιδέα είναι ίδια. Συσφίγγοντας τους μυς, τονώνουμε την επιδερμίδα, ενώ συγχρόνως επιτυγχάνουμε καλύτερη κυκλοφορία του αίματος»

2. Laser για συσφιξη προσωπου

Η ανάπλαση προσώπου με laser στοχεύει στην επιτάχυνση της φυσικής αντίδρασης επούλωσης του δέρματος μέσω της διέγερσης των ινοβλαστών και της παραγωγής κολλαγόνου. Το αποτέλεσμα είναι ένα πιο λείο, σφιχτό, λαμπερό και ομοιόμορφο δέρμα.

3. Οικιακή συσκεύη σύσφιξης προσώπου

Κορυφαία τεχνολογία αντιγήρανσης τώρα σε mini έκδοση για χρήση στο σπίτι. Προσφέρει σύσφιξη, λείανση ρυτίδων και ανάπλαση δέρματος σε χρόνο ρεκόρ.

Πρόκειται για την νέα, εξελιγμένη μορφή της γνωστής επαναστατικής μεθόδου η οποία βασίζεται σε 3 τεχνολογίες: Ραδιοσυχνότητες – ΕMS – Φωτοανάπλαση αλλά σε έκδοση για χρήση στο σπίτι.

4. Ενέσιμο υαλουρονικό

Οι ενέσεις υαλουρονικού αντιμετωπίζουν την έλλειψη ελαστικότητας και τη χαλάρωση του δέρματος. Καθώς χάνεται κολλαγόνο με το πέρασμα του χρόνου δημιουργούνται ρυτίδες και το πρόσωπο χάνει το νεανικό του σχήμα δείχνοντας κουρασμένο. Οι ενέσεις υαλουρονικού δρουν γεμίζοντας τα κενά και επιτυγχάνουν παράλληλα ανόρθωση και σύσφιξη.

Σχολιάστε

Item added to cart.
0 items - 0,00
[]