Τηλ. Παραγγελίας

Χαλάρωση προσώπου. Πώς την αντιμετωπίζεις;

Όσο τα χρόνια περνούν, η επιδερμίδα όλο και χαλαρώνει. Αυτό συμβαίνει γιατί προκαλείται μια συστηματική μείωση στις ποσότητες του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Με το δέρμα να έχει την αίσθηση ότι “κρεμάει” αυτό που απαιτείται περισσότερο απ΄όλα (ιδιαίτερα στις 30+ ηλικίες), είναι η σχολαστική περιποίηση έτσι ώστε το δέρμα να εξασφαλίσει την τόνωση και την σύσφιξη που χρειάζεται. Η περιποίηση αυτή μπορεί για κάποιες να κοστίζει πολλά, για κάποιες πάλι μπορεί να επιτευχθεί σχεδόν ανέξοδα.

Χαλάρωση του δέρματος – Αιτίες

χαλάρωση προσώπου

Χαλάρωση του δέρματος – Οι λύσεις

Μια από τις πιο συνηθισμένες αιτίες χαλάρωσης είναι η γήρανση του δέρματος. Καθώς μια γυναίκα μεγαλώνει, το δέρμα της χάνει το κολλαγόνο και την ελαστίνη, τα οποία αποτελούν τον «συνδετικό ιστό» του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι το δέρμα να χαλαρώνει, να «κρεμάει» ή να δημιουργεί ρυτίδες.

2. Η ηλιακή ακτινοβολία

Η ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να επιδεινώσει το πρόβλημα της χαλάρωσης. Οι ακτίνες μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στα κύτταρα και πρόωρη γήρανση. Το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και χαλαρώνει.

3. Το γρήγορο αδυνάτισμα

Άλλη μια πολύ συνηθισμένη αιτία χαλάρωσης του δέρματος είναι το γρήγορο αδυνάτισμα. Το δέρμα δεν μπορεί να προσαρμοστεί σε αυτές τις πολύ γρήγορες μεταβολές και «κρεμάει». Αυτή είναι μια αρκετά συνηθισμένη κατάσταση. Πολλές γυναίκες καταφέρνουν να χάσουν κιλά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ωστόσο αυτό έχει και τα αρνητικά του. Ένα από αυτά είναι και η χαλάρωση του δέρματος.

Χαλάρωση του δέρματος – Οι λύσεις

χαλάρωση προσώπου

1. Η ενυδάτωση

Αν το πρόβλημα μόλις έχει αρχίσει να φαίνεται, τότε η καλή ενυδάτωση μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση. Μια καλή ενυδατική κρέμα με βιταμίνη Α, βιταμίνη C, και οξέα όπως άλφα υδροξύ ή βήτα υδροξύ μπορεί να παρέχει κάποια ορατή σύσφιξη. Να καταναλώνετε αρκετή ποσότητα νερού έτσι ώστε να ενυδατώνεστε και από μέσα προς τα έξω.

2. Κρέμες σύσφιξης του δέρματος

Το πρόβλημα της χαλάρωσης μπορείτε να το περιορίσετε με ορισμένες κρέμες σύσφιξης της επιδερμίδας που θα βρείτε στο εμπόριο. Επιλέξτε μια καλή και δεν θα χάσετε. Οι κρέμες αυτές πολλές φορές βοηθούν στην ενίσχυση της κυκλοφορίας αλλά και στη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος.

3.Οικιακή συσκεύη σύσφιξης και ανόρθωσης προσώπου

Η νέα οικιακή συσκευή αντιγήρανσης προσφέρει σύσφιξη, ανάπλαση δέρματος, λείανση ρυτίδων και ενυδάτωση, ιδανική για ταλαιπωρημένα δέρματα.Αυξάνει την μικροκυκλοφορία μέσω της θερμότητας που αναπτύσει στις βαθύτερες στιβάδες δίνοντας πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του αίματος στο δέρμα, οξυγονώνοντάς και θρέφοντας τους ιστούς του δέρματος.Η λειτουργία στο κρύο, δρα στην αποβολή των τοξινών και αποσυμφορίζει απο οιδήματα και πρηξίματα.

4.Νήματα

Ο εξειδικευμένος Ιατρός εισάγει τα εξαιρετικά λεπτά νήματα οριζόντια ή κάθετα – ανάλογα με τις ανάγκες τις προβληματικής περιοχής , με τη βοήθεια μιας πολύ μικρής βελόνας, δημιουργώντας ένα πλέγμα που συγκρατεί το χαλαρωμένο δέρμα, χαρίζοντας σύσφιξη και βελτίωση της υφής του προσώπου.

Σχολιάστε

Item added to cart.
0 items - 0,00
[]