Τηλ. Παραγγελίας

Σωστός καθαρισμός προσώπου πριν τον ύπνο

Θα πρέπει να έχετε πάντα υπόψη ότι, αν πηγαίνετε για ύπνο φορώντας μακιγιάζ ή με οποιαδήποτε άλλη ακαθαρσία στο πρόσωπό σας, το δέρμα υποφέρει. Εξάλλου, επειδή το σώμα σας πάντα αναπτύσσει νέο δέρμα, είναι καλό να βοηθήσετε λίγο αυτό το όργανο!

Καθαρισμός προσώπου πριν από τον ύπνο. Αν είστε ιδιαίτερα πολυάσχολοι, ίσως να μην αφιερώνετε πολύ χρόνο στον εαυτό σας, όμως θα πρέπει πάντα να δίνετε προσοχή στην ευημερία σας και στη σωματική σας εμφάνιση. Ακόμα κι αν πηγαίνετε αργά για ύπνο, πρέπει πάντα να πλένετε το πρόσωπό σας με τρόπο που προστατεύει το δέρμα σας. Ο σωστός καθαρισμός προσώπου πριν τον ύπνο είναι επιβεβλημένος.

Θα πρέπει να έχετε πάντα υπόψη ότι, αν πηγαίνετε για ύπνο φορώντας μακιγιάζ ή με οποιαδήποτε άλλη ακαθαρσία στο πρόσωπό σας, το δέρμα υποφέρει. Εξάλλου, επειδή το σώμα σας πάντα αναπτύσσει νέο δέρμα, είναι καλό να βοηθήσετε λίγο αυτό το όργανο!

Έτσι λοιπόν, ανεξάρτητα από το πόσο αργά γυρίζετε στο σπίτι από τη δουλειά, από ένα πάρτι, από κάποιο ραντεβού ή από οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν πέσετε στο κρεβάτι είναι να πλύνετε πολύ καλά το πρόσωπό σας. Ακολουθούν μερικές συμβουλές ομορφιάς για έναν σωστό καθαρισμό του προσώπου πριν τον ύπνο.

Αφιερώστε χρόνο

Αφιερώστε περίπου δεκαπέντε λεπτά από την καθημερινή σας ρουτίνα για να καθαρίσετε το πρόσωπό σας. Αν μπορέσετε να καθιερώσετε τον καθαρισμό στη ρουτίνα σας, σίγουρα θα δείτε θετική αλλαγή στο δέρμα σας.

Προϊόντα καθαρισμού προσώπου: Πώς να επιλέξεις το κατάλληλο;

«Η επιλογή πρέπει να γίνεται με δύο βασικά κριτήρια». «Πρώτον, ανάλογα με τον τύπο δέρματος και, δεύτερον, ανάλογα με τον τρόπο που προτιμάς να καθαρίζεις το δέρμα σου, δηλαδή με νερό, χωρίς νερό και ανάλογα με το ποια υφή σε ευχαριστεί».
Δες τις καλύτερες επιλογές σου:

1. Γαλάκτωμα

Είναι κατάλληλα για τις ξηρές επιδερμίδες όπως και για τις ηλικίες άνω των 45, που η επιδερμίδα γίνεται πιο ξηρή. Η πολύ απαλή σύνθεσή τους δεν είναι σε θέση να αφαιρέσει ένα έντονο μακιγιάζ ματιών ή την αδιάβροχη μάσκαρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πρέπει να περάσεις το βαμβάκι αρκετές φορές ερεθίζοντας το δέρμα και επιβαρύνοντας με περίσσεια λιπαρότητα μια εκ φύσεως λιπαρή επιδερμίδα.

2. Τζελ καθαρισμου

Είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος για να διατηρείς το πρόσωπό σου καθαρό. Τα τζελ με αιθέρια έλαια και βιταμίνες έχουν καθαριστικές και απολυμαντικές ιδιότητες και είναι ιδανικά για τις μικτές ή λιπαρές επιδερμίδες.

3. Oικιακή συσκεύη καθαρισμού προσώπου

Ο καθαρισμός προσώπου είναι από τις σημαντικότερες θεραπείες για τη σωστή φροντίδα του δέρματος. Είναι μια θεραπεία απαραίτητη για τη διατήρηση της δερματικής υγείας και της φωτεινότητας της επιδερμίδας. Η οικιακή συσκεύη καθαρισμού προσώπου  είναι ο  απόλυτος σύμμαχος του δέρματος σας αφού το καθαρίζει σε βάθος, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει βελούδινη αίσθηση και λάμψη στο δέρμα!

4.Μαντηλάκια καθαρισμού

Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να απαλλάξεις την επιδερμίδα σου απ’ ό,τι τη «βαραίνει». Καλό είναι να ξεπλένεις το πρόσωπό σου αμέσως μετά τη χρήση τους.Μάλιστα, αν τα χρησιμοποιείς συστηματικά σε κάποιο χώρο όπου δεν είναι εύκολο να βρεις νερό, φρόντισε να είσαι εφοδιασμένη με ένα mini spray ιαματικού νερού.

Σχολιάστε

Item added to cart.
0 items - 0,00
[]