Τηλ. Παραγγελίας

Απολέπιση – Το Μυστικό για Όμορφη και Λαμπερή Επιδερμίδα

Το δέρμα σου είναι πολύ λεπτό και γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική όταν κάνεις απολέπιση προσώπου για να καθαρίσεις τους πόρους σου. Πήρες ένα καινούργιο scrub ή έφτιαξες ένα δικό σου, αλλά πώς να κάνεις σωστά απολέπιση προσώπου χωρίς να ερεθίσεις το δέρμα σου;

Αρχικά, πρέπει να γνωρίζεις ότι η απολέπιση μπορεί να κάνει θαύματα στην επιδερμίδα σου αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα και μειώνοντας την εμφάνιση των πόρων. Πώς όμως μπορείς να κάνεις σωστά απολέπιση ώστε να να μην ερεθίσεις το δέρμα σου;

Πρέπει να επιλέξεις και το σωστό scrub για τον τύπο του δέρματός σου για να μην προκληθεί ζημιά.

Ας, λύσουμε όμως μερικές βασικές απορίες για την απολέπιση προσώπου:

Γιατί πρέπει να κάνουμε απολέπιση;

Το να κάνεις ένα σωστό scrub στο δέρμα σου, σίγουρα θα το αναζωογονήσει. Εκτός από την αποκάλυψη νέων κυττάρων του δέρματος, η απολέπιση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από τους πόρους, κάνοντάς τους να φαίνονται μικρότεροι. Επίσης, αφού έχεις κάνει απολέπιση, το δέρμα σου απορροφά καλύτερα τις κρέμες σου!

Υπάρχουν 3 είδη απολέπισης

Θεραπεία της δερμοαπόξεσης με μικροκρυστάλλους προηγείται πολύ καλός καθαρισμός με ειδικό σαπούνι του προσώπου ή της περιοχής του σώματος όπου πρόκειται να γίνει η θεραπεία.

Το πήλινγκ αυτό βασίζεται στην εκσφενδόνιση αποστειρωμένων μικροκρυστάλλων αργιλίου ή κορουνδίου, που συγχρόνως αναρροφώνται, στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας με σκοπό την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων αυτής.

H οικιακή συσκευή PEEL SKIN SPA , είναι εξειδικευμένη συσκευή καθαρισμού με 3 λειτουργίες.

Η Λειτουργία Peeling χρησιμοποιεί συνεχόμενα κύματα υπερήχων απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και  διεγείροντας του ινοβλάστες για την παραγωγή ελαστίνης, με αποτέλεσμα ένα αναζωογονημένο δέρμα.

Αυτή η διαδικασία βαθύ καθαρισμού και απολέπισης αφαιρεί το σμήγμα από τους πόρους, τους ρύπους και τα υπολείμματα μακιγιάζ, αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή και λαμπερή.

-Προϊοντική απολέπιση , δεν υπάρχει σωστό ή λάθος αναφορικά με το πόσες φορές μέσα στην εβδομάδα μπορείς να κάνεις απολέπιση, καθώς αυτό εξαρτάται από τον τύπο της επιδερμίδας σου και το προϊόν που χρησιμοποιείς, αλλά καλό θα ήταν να μην ξεπερνάς τις δύο φορές την εβδομάδα. Ωστόσο, αν μετά από μια απολέπιση παρατήσεις ερεθισμούς ή αν υποφέρεις από ακμή, τότε περιορίσου στη μία φορά κάθε εβδομάδα.

Πώς να κάνεις σωστά απολέπιση στο πρόσωπο

Πρέπει να φέρεσαι στο δέρμα σου με ευγένεια και μαλακές κινήσεις! Το να κάνεις απολέπιση δεν σημαίνει ότι βασανίζεις το δέρμα σου, όπως θεωρούν πολλές γυναίκες. Εκτός από τον τρόπο που κάνεις απολέπιση, σημαντικό θέμα είναι και η συχνότητα. Δεν μπορείς να κάνεις απολέπιση πολύ συχνά στο πρόσωπό σου γιατί θα προκαλέσεις βλάβη, φλεγμονή και όλα αυτά που θέλεις να αποφύγεις!Μια φορά την εβδομάδα είναι καλά!

Τι να κάνεις αν έχει ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα

Σε αυτήν την περίπτωση το scrub μπορεί να βλάψει το πρόσωπό σου και όχι να το βοηθήσει. Αλλά αν παρ΄όλα αυτά θέλεις να κάνεις απολέπιση, καν’ την με μια πετσέτα και όχι με κάποιο πινέλο ή σφουγγάρι! Αν έχεις ακμή τότε μπορεί η βούρτσα ή το πανί με το οποίο κάνεις απολέπιση μπορεί να φιλοξενήσουν πολλά βακτήρια και να επιδεινώσουν την κατάσταση. Σε αυτήν την περίπτωση καλύτερα να επιλέξεις τη χημική απολέπιση.

Σχολιάστε

Item added to cart.
0 items - 0,00
[]