Ιon Home PLASMA (Ανάπλαση Σώματος)
5 Φεβρουαρίου 2019
Youthful Glow Kit: Αντιγήρανση – Σαρκώδη Χείλη
12 Ιουλίου 2019
Show all

UP

29,00

Σύσφιξη και ανόρθωση γλουτών

Μόνο 29 ευρώ ! UP.. Επανάσταση στην εξειδικευμέυμενη ενδυνάμωση των γλουτών με τεχνολογία ΕΜS τρίτης γενιάς. Παγκόσμια καινοτομία για άμεσο αποτέλεσμα στην άνεση του σπιτιού σας. 12 λεπτά εφαρμογής … αντιστοιχούν με 180 λεπτά έντονης γυμναστικής!

Κωδικός προϊόντος: 4778 Κατηγορίες: ,

Στοχευμένη εξάσκηση με εναλασσόμενα προγράμματα μυοδιέγερσης.

Προσφέρει ενδυνάμωση και σύσφιξη των των μυών με πολλαπλές διαφορετικές ανάλαφρες παλμικές δονήσεις χαμηλής συχνότητας που μεταδίδονται στο σώμα και επιτυγχάνουν το οριστικό αποτέλεσμα.

Η ιδιαιτερότητα αυτών των παλμοσειρών είναι ότι ενεργούν στην έκφυση και κατάφυση των μυών ενεργοποιώντας τους ουσιαστικά και αποτελεσματικά με την παροχή κατάλληλα χρονισμένων δονήσεων.

Oι συσπάσεις των μυών είναι δυνατότερες και πολύ πιο έντονες σε σύγκριση με την μεμονωμένη εθελούσια σωματική άσκηση. Κατά τη διάρκεια εφαρμογής, το 90% όλων των μυών ενεργοποιούνται διαδοχικά με κάθε σύσπαση.

Επιπλέον, οι συσπάσεις των μυών είναι δυνατότερες και πολύ πιο έντονες σε σύγκριση με την μεμονωμένη εθελούσια σωματική άσκηση. Συγκριτικά με την συμβατική προπόνηση με, ενεργοποιούνται εδώ οι βαθύτεροι μύες, γεγονός που οδηγεί στον καλύτερο εσωτερικό συγχρονισμό των μυών.

Σύσφιξη και ανόρθωση γλουτών!

Με βάση αυτά τα επιστημονικώς αποδεδειγμένα δεδομένα μπορείτε να έχετε πολύ πιο σημαντικά αποτελέσματα και σε μικρότερο χρονικό διάστημα. 12 λεπτά εφαρμογής … αντιστοιχούν με 180 λεπτά έντονης γυμναστικής!

Δεν χρειάζεται ΠΛΕΟΝ να γραφτείς σε γυμναστήριο γιατί το UP ΕMS για γλουτούς μηρούς στο σπίτι έχει προτιποποιημένο πρόγραμμα διαρκείας 20 λεπτών και χωρίζεται σε στάδια:

Εύκολη εφαρμογή αφού τοποθετούμε την συσκευή στους γλουτούς χωρίς καλώδια με ασφάλεια στο σπίτι!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : Aνόρθωση γλουτών μέχρι και 85% , άμεση σύσφιξη μυϊκή αλλά και επιδερμική

Περιεχόμενο συσκευασίας

 • 1 Pad για τους γλουτούς
 • 1 Remote control
 • CE
 • Αναλυτικές οδηγίες
 • χρήσεως στα Ελληνικά
 • 1 Χρόνο εγγύηση
Tilefonikes Paragelies

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “UP”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


  Κερδίστε ένα υπέροχο δώρο ομορφιάς

  Γίνε μέλος μας και κέρδισε ένα δώρο ομορφιάς.
  Γράψε το κινητό σου εδω!