Τηλ. Παραγγελίας

Υπάρχει λύση στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος με οικιακή συσκευή ομορφιάς για χρήση στο σπίτι;

Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα θέμα που απασχολεί όλες τις γυναίκες που μας παρακολουθούν: την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και παράλληλα το τοπικό πάχος. Θα μιλήσουμε δηλαδή για τις γυναίκες που έχουν τα ανεπιθύμητα ψωμάκια και θέλουν να επανασχηματίσουν τις καμπύλες τους και να διορθώσουν κάποιες ατέλειες ώστε να αποκτήσουν το σώμα των ονείρων τους.

Πολλές φορές δεν είναι τόσο τα επιπλέον κιλά που μας ενοχλούν, αλλά η εικόνα στον καθρέφτη που «κάτι μας ενοχλεί» ή τα ρούχα που δεν μας ταιριάζουν Οι τελευταίες επιστημονικές μέθοδοι μπορούν πραγματικά να μας μεταμορφώσουν και αποδεικνύουν ότι ένα καλλίγραμμο σώμα δεν απαιτεί απαραίτητα χρόνο, αλλά τον κατάλληλο τρόπο.

Για αυτό τον λόγο η BeautyHomeClinic η πρώτη εταιρεία εξειδικευμένων συσκευών ομορφιάς & ιατρικής αισθητικής στην Ελλάδα για χρήση στο σπίτι παρουσιάζει την κορυφαία τεχνολογία MEDI ZEN 4 σε 1, τεχνολογία μη επεμβατικής λιπόλυσης και λεμφικής αποσυμφόρησης για αντιμετώπιση κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους για οικιακή χρήση.

Η νέα οικιακή συσκευή λεμφικής αποσυμφόρησης zen δεν είναι μια συσκευή μασάζ αλλά είναι η Νο 1 οικιακή συσκευή ομορφιάς καταπολέμησης κυτταρίτιδας & τοπικού πάχους στην Ιταλία ! Καταπολεμά την κυτταρίτιδα με έξυπνο και παράλληλα εύκολο τρόπο. Με 15 λεπτά χρήση 2 με 3 φορές την εβδομάδα σε 6 με 8 εβδομάδες μπορείτε να χάσετε έως και 5 πόντους.

Όμως πλέον στην άνεση του σπιτιού σας, η καταπολέμηση του τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας γίνεται μια εύκολη διαδικασία. Η οικιακή συσκευή είναι ιδιαίτερα εύχρηστη, ελαφριά, έτσι ώστε η δραστηριότητα να γίνεται εύκολα και ευχάριστα. Εύκολη λοιπόν εφαρμογή για χρήση στο σπίτι. Έχει ένταση 2 φάσεων – επιπέδων. Στο 1ο επίπεδο η συσκευή κάνει drenage για λιποδιάλυση και λεμφική αποσυμφόρηση ενώ στο 2ο επίπεδο ενεργοποιείται παράλληλα υπέρυθρο φως για την διαδικασία της luminoθεραπείας.

Επίσης ανάλογα την ανάγκη και το σημείο που επιθυμούμε να δώσουμε λύση χρησιμοποιούμε και την ανάλογη ένταση. Έχει ρυθμιζόμενο χερούλι με ιδιαίτερα εργονομικό σχήμα. Στην συσκευασία περιλαμβάνονται 4 διαφορετικές κεφαλές μασάζ με εξειδικευμένους εναλλασσόμενους κυλίνδρους για απώλεια πόντων.

Οι Περιοχές που εφαρμόζουμε το MEDI ZEN 4 σε 1 είναι οι: κοιλιά, μηροί, γλουτοί, γοφοί, γάμπες μέση, μπράτσα για άμεσο ανασχηματισμό του σώματος σας, καταπολέμηση 2ου βαθμού κυτταρίτιδας και μείωση επιδερμικής χαλάρωσης.

Συγκεκριμένα επιτυγχάνει:

  • Λιποδιάλυση
  • Ορατή μείωση της κυτταρίτιδας
  • Μείωση της χαλάρωσης
  • Αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης και ανακούφισης

Σχολιάστε

Item added to cart.
0 items - 0,00
[]