Τηλ. Παραγγελίας

ΝΕΡΟ, ΝΕΡΟ, ΝΕΡΟ !

Η επαρκής ποσότητα νερού στον οργανισμό είναι ο κυριότερος παράγοντας για τη συνολική υγεία ενός ανθρώπου. Δεδομένου ότι το σώμα μας και ο οργανισμός αποτελείται το 60% από νερό, καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι για την υγεία μας αλλά και για την καλή μας εμφάνιση. Παρακάτω σας παραθέτουμε τα οφέλη του νερού στον οργανισμό και τo σώμα μας:

Γιατί νερό;

Πίνοντας επαρκείς ποσότητες νερού καθημερινά –τουλάχιστον 8 ποτήρια την ημέρα- βοηθάμε τον οργανισμό μας να ανταποκρίνεται σωστά σε όλες του τις λειτουργίες.

Ενισχύει στην αποβολή τοξινών, τη κίνηση του μεταβολισμού, την απορρόφηση βιταμινών και ιχνοστοιχείων και τη λειτουργία του αίματος. No 1 παράγοντας για την αντιγήρανση.Το νερό αποβάλλει τις βλαβερές τοξίνες από τον οργανισμό. Αν δεν ενυδατώνετε σωστά, τα περιττά στοιχεία που πρέπει να αποβάλλει ο οργανισμός παραμένουν και δημιουργούν αρρώστιες και προβλήματα. Πίνοντας πολύ νερό βοηθάτε τα νεφρά να αποβάλλουν τις τοξικές ουσίες με τη διαδικασία της απόρριψης. Το νερό επίσης, μεταφέρει θρεπτικές ουσίες στα κύτταρα του σώματός σας, τα ενυδατώνει με αποτέλεσμα να αναπαράγονται υγιή και να λειτουργούν αποτελεσματικά.

Πώς επηρεάζει το νερό το δέρμα μας;

Με όλα αυτά που προαναφέραμε, η καλή υγεία του δέρματος μας εξαρτάται απόλυτα από το να πίνουμε νερό.

Με το νερό κρατάμε το δέρμα πάντα ενυδατωμένο και καθαρό. Και μόνο που απομακρύνει τις βλαβερές τοξίνες δια μέσω των πόρων και τις εμποδίζει να παραμείνουν στον οργανισμό και το δέρμα μας, κάνει πολύτιμη την συνεισφορά του. Πίνετε πολύ νερό για την αποβολή των τοξινών γιατί σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να σας προκληθούν δερματικά προβλήματα. Η λήψη επαρκής ποσότητας νερού πολεμάει τις δερματικές δυσλειτουργίες, όπως το έκζεμα και την ψωρίαση. Προλαμβάνει ,επίσης, την όψη των κουρασμένων ματιών και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια που είναι αποτέλεσμα της έλλειψης ενυδάτωσης. Επίσης το νερό, κάτι άλλο πολύ σημαντικό που κάνει, είναι να τονώνει και να σφίγγει το δέρμα και με αυτό τον τρόπο αποφεύγονται οι πρόωρες ρυτίδες.

Τα οφέλη του νερού στον οργανισμό μας.

Όλες οι έρευνες, άσχετα με το ποσοστό που διχάζονται, παραδέχονται το καλό που κάνει το νερό στο οργανισμό μας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πίνουν στην καθημερινότητα τους όσο νερό χρειάζονται. Ο οργανισμός αποτελείται κατά 60% από νερό, επομένως είναι σημαντικό για την επιβίωση μας. Το πρώτο πράγμα για να παραμείνει κάποιος ζωντανός είναι το νερό. Το δέρμα είναι απόλυτα συνδεδεμένο με τη συνολική υγεία του σώματος μας. Η σωστή ενυδάτωση είναι το κλειδί για να δείχνετε ομορφότεροι, υγιείς και για να νοιώθετε εσείς καλύτερα.

Παρόλαυτά όμως, πρέπει να λάβετε υπόψη σας, ότι σε όλα χρειάζεται μέτρο. Η υπερβολική λήψη νερού, μπορεί να προκαλέσει και αυτή προβλήματα. Κάποιοι πιστεύουν ότι πίνοντας τεράστιες ποσότητες νερού θα αποφύγουν την ξηρότητα του δέρματος. Αυτό είναι μύθος. Σε συνδυασμό με σωστές ποσότητες κατανάλωσης νερού, που αυτές εξαρτώνται και από τις εποχές (περισσότερο το καλοκαίρι), πρέπει να χρησιμοποιείτε καλά ενυδατικά καλλυντικά για το δέρμα σας. Φροντίζετε πάντα να φοράτε πρωί και βράδυ μια καλή ενυδατική κρέμα για το πρόσωπο και το σώμα και να μην ξεχνάτε αντηλιακή κρέμα όποτε βγαίνετε από το σπίτι (χειμώνα-καλοκαίρι). Επίσης, πολύ σημαντικό είναι να χρησιμοποιείτε για το πρόσωπο σας serum, που βοηθάει στη τόνωση και σύσφιξη του δέρματος. Η λήψη σωστών δόσεων νερού σας δίνει υγεία, ενέργεια, καλό μεταβολισμό και λαμπερό δέρμα και μάτια.

Σχολιάστε

Item added to cart.
0 items - 0,00
[]