Τηλ. Παραγγελίας

Τοπικό Πάχος. Πώς το αντιμετωπίζω;

Τοπικό πάχος. Ένα πρόβλημα που απασχολεί άντρες και γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας. Το τοπικό πάχος είναι η συγκέντρωση λίπους, άνισα κατανεμημένο, σε συγκεκριμένα σημεία, συνήθως σε κοιλιά, μηρούς, περιφέρεια και πιο σπάνια στα χέρια. Δυστυχώς, είναι ένα πρόβλημα που γεννιέται κανείς με αυτό, είναι θέμα κληρονομικότητας και DNA. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αντιμετωπίζεται. Παρακάτω σας αναφέρουμε μερικούς τρόπους να απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος που σας ταλαιπωρεί:

Πράσινο Τσάι.

Το πράσινο τσάι είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες (ένα μείγμα 4 συστατικών που βρίσκεται στη φύση). Το ισχυρότερο από αυτά είναι το EGCG, το οποίο είναι υπεύθυνο για το κάψιμο του λίπους. Οι 4 πολυφαινόλες αντιδρούν μεταξύ τους με ένα υγιή τρόπο και έτσι το κάνουν ασφαλή και αποτελεσματικό για την απώλεια βάρους. Έρευνες έχουν δείξει ότι πίνοντας πράσινο τσάι, τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα (πρωί και βράδυ) βοηθάει ουσιαστικά στη μείωση λιπώδους μάζας. Όμως, δεν ενδείκνυται για όσους πίνουν και καφέ. Καφές και πράσινο τσάι δεν συμβιβάζονται. Αντικαταστήστε λοιπόν τον καφέ σας με πράσινο τσάι και προτιμήστε να παίρνετε καθαρό προϊόν, χωρίς άλλα αρώματα και γεύσεις, που να περιέχει τουλάχιστον 50% EGCG.

Καφεΐνη.

Η καφεΐνη είναι γνωστό ότι αυξάνει τον μεταβολισμό. Αυτό κάνει το σώμα σας να χρησιμοποιεί τα αποθέματα λίπους για νε έχει ενέργεια και έτσι χάνετε λίπος. Είναι μια διεγερτική ουσία, ενεργοποιεί τον μεταβολισμό, αλλά δεν θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα αν είστε από εκείνους που κάνουν υπερκατανάλωση. Αν μέχρι τώρα πίνατε ένα καφέ την ημέρα, αυξάνοντας τους στους τρεις θα δείτε αποτελέσματα. Αν όμως ήδη καταναλώνετε περισσότερους, δεν είναι η κατάλληλη λύση για εσάς. Ο οργανισμός το έχει συνηθίσει και έτσι το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να δώσετε μια πολύ μικρή ώθηση στο μεταβολισμό σας, χωρίς αυτό να είναι η ουσιαστική λύση. Από την άλλη, μην ξεχνάτε ότι οι πολλοί καφέδες προκαλούν κατακράτηση υγρών και μειώνουν τον ύπνο σας που και αυτός είναι σημαντικός στην απώλεια βάρους.

Γυμναστική.

Ναι, είναι γνωστό, ότι η γυμναστική μόνο καλό μας κάνει. Ειδικά για το τοπικό πάχος, υπάρχουν ειδικές ασκήσεις (όπως κοιλιακοί αν το πρόβλημα είναι στην κοιλιά) που βοηθούν, σε συνδυασμό με πολύωρη χρήση ελλειπτικών μηχανημάτων. Σε ένα γυμναστήριο, με τη βοήθεια πάντα του γυμναστή που θα του επισημάνετε τα τοπικά σας προβλήματα, μπορεί να δείτε αποτελέσματα. Να θυμάστε όμως ότι «ό,τι αφήνουμε μας αφήνει». Χρειάζεται συνεχής προπόνηση, 2-3 φορές την εβδομάδα και αν αποφασίσετε να το σταματήσετε να ξέρετε ότι τα σημεία που έχουν πρόβλημα θα ξαναγεμίσουν.

Προϊόντα αδυνατίσματος.

Υπάρχουν στο εμπόριο πλήθος προϊόντων από κρέμες και λοσιόν που υπόσχονται αποτελέσματα. Κάποια αυτά, ειδικά εκείνα που περιέχουν πράσινο τσάι ή καφεΐνη, ενδεχομένως και να δίνουν κάποιο αποτέλεσμα. Πρέπει όμως, δυστυχώς, να καταναλώσετε πολύ χρόνο και χρήμα ώστε να καταλήξετε ποια είναι αποτελεσματική για εσάς και φυσικά διαφέρει από άντρα σε γυναίκα. Ιδανικά θα ήταν, να συνδυαστούν με οικιακές συσκευές ομορφιάς, που προσφέρουν κορυφαίες τεχνολογίες και θεραπείες ιατρικής αισθητικής και δίνουν άμεσα αποτελέσματα. Σε αυτή την περίπτωση έχετε πολλαπλό όφελος, γιατί με μία συσκευή, για το τοπικό πάχος για παράδειγμα, θα έχετε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε το συγκεκριμένο πρόβλημα ενώ ταυτόχρονα να σμιλέψετε και να φροντίσετε και το υπόλοιπο σώμα σας. Επίσης, σημαντικό είναι ότι όλο αυτό θα γίνει στην ησυχία του σπιτιού σας χωρίς να χρειάζεται να τρέχετε σε επισκέψεις στα ινστιτούτα και έτσι να εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα.

Σημαντικό με όλα τα παραπάνω, είναι να έχετε μια ισορροπημένη διατροφή, να αποφεύγετε τροφές περιττές σε θερμίδες (λιπαρά, υδατάνθρακες, κ.λ.π.) που όλοι ξέρουμε πόσο κακό μας κάνουν και συσσωρεύουν το λίπος στα σημεία που δεν θέλουμε. Επίσης, να πίνουμε πολύ νερό –ιδανικά 8 ποτήρια την ημέρα- και να κοιμόμαστε καλά, τουλάχιστον 7 ώρες. Μπορείτε να πείτε αντίο στο τοπικό πάχος, αρκεί να είστε αποφασισμένοι και να ακολουθείτε τις μεθόδους που σας ταιριάζουν ώστε να μπορείτε να έχετε αποτελέσματα.

Σχολιάστε

Item added to cart.
0 items - 0,00
[]