Τηλ. Παραγγελίας

Χαλάρωση στο σώμα σας ; Πώς αντιμετωπίζεται;

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ωραία, χάσατε το επιθυμητό βάρος. Ακόμα και αν λείπουν πια τα κιλά εσείς συνεχίζετε και νοιώθετε άσχημα για το σώμα σας και ο λόγος για αυτό το αίσθημα είναι η χαλάρωση. Πώς θα τονώσετε πάλι το δέρμα σας, να μπορείτε να φοράτε τα ρούχα που θέλετε, να δείχνετε όμορφοι και επιθυμητοί; Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε, να απαλλαγείτε από τη χαλάρωση και να αποκτήσετε ξανά την αυτοπεποίθηση που αξίζετε:

Αποφύγετε τις γρήγορες δίαιτες.

Χάνοντας τα κιλά σας πολύ γρήγορα είναι από τη μία κακό για την υγεία σας και από την άλλη, σίγουρα θα έρθει η χαλάρωση. Ένας από τους τρόπους για να την αποφύγετε είναι να χάσετε τα κιλά σας σε βάθος χρόνου, ειδικά αν είστε μετά την εγκυμοσύνη. Οι δίαιτες express που υπόσχονται γρήγορα αποτελέσματα επιβαρύνουν την υγεία γιατί δεν παίρνει ο οργανισμός όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται, χαλαρώνει το δέρμα και το μόνο σίγουρο είναι ένα: όσο γρήγορα τα χάσετε, τόσο γρήγορα θα τα ξαναπάρετε.

Προϊόντα και τεχνολογίες ανάπλασης δέρματος.

Οι κρέμες ανάπλασης σώματος, γνωστές ως κρέμες αδυνατίσματος, είναι ένας καλός τρόπος αντιμετώπισης της χαλάρωσης ακόμα και για μετά την εγκυμοσύνη. Καλό είναι να περιέχουν aloevera, καφεΐνη, βιταμίνες Ε και Α. Αυτά τα συστατικά είναι ιδανικά να αυξάνουν το κολλαγόνο του δέρματος και να αποκτά ελαστικότητα. Είναι όμως μια χρονοβόρα λύση και φυσικά θέλει να μην το αμελείτε γιατί το πρόβλημα θα ξαναπαρουσιαστεί. Ιδανικό για να διώξετε τη χαλάρωση, σε συνδυασμό με τις κρέμες και λοσιόν είναι να κάνετε χρήση οικιακών συσκευών, τεχνολογίες ιατρικής αισθητικής, που εγγυώνται και δίνουν άμεσα αποτελέσματα με διάρκεια. Με αυτές τις τεχνολογίες έχετε πολλαπλό αποτέλεσμα γιατί ταυτόχρονα με τη σύσφιξη, χάνετε και πόντους. Και το κυριότερο, στην άνεση του σπιτιού σας γλυτώνοντας χρόνο και χρήμα που θα χρειαζόσασταν σε αντίθετη περίπτωση με πολλές επισκέψεις σε ινστιτούτα.

Περιορίστε τις επισκέψεις σας στον ήλιο.

Το δέρμα σας πρέπει να ανανεώνεται. Αν εκτίθεστε πολύ ώρα στον ήλιο ή αν κάνετε υπερβολική χρήση πισίνας, η πολλή ζέστη και το ζεστό χλώριο καθυστερεί την αναπαραγωγή νέων κυττάρων στο δέρμα σας. Προστατεύοντας το από αυτά, κάνοντας συχνές επαναλήψεις αντηλιακού –αν είστε σε θάλασσα- αλλά και στην καθημερινότητα σας, χειμώνα – καλοκαίρι, θα παρατηρήσετε ότι το δέρμα σας θα ξανανιώσει, θα τονωθεί με αποτέλεσμα να σφίγγει.

Απολέπιση – Peeling.

Έρευνες έχουν δείξει ότι όσοι κάνουν απολέπιση μετά την απώλεια βάρους, βοηθούν το δέρμα τους να σφίξει. Αυτό οφείλεται στο ότι κατά τη διάρκεια της απολέπισης, αυξάνεται η ταχύτητα του αίματος στον οργανισμό με αποτέλεσμα να παράγονται γρηγορότερα νέα υγιή κύτταρα που συντελούν σε ένα τονωμένο και ελαστικό δέρμα. Χρησιμοποιήστε λοιπόν μία καλή κρέμα απολέπισης – peeling, στο μπάνιο σας δύο φορές την ημέρα, για τουλάχιστον τρεις μέρες την εβδομάδα και θα δείτε πόσο θα σας βοηθήσει.

Γυμναστική.

Το ιδανικότερο θα ήταν  καθ’ όλη τη διάρκεια απώλειας βάρους να γυμναζόσασταν, αλλά ακόμα και αν δεν το κάνατε, τώρα είναι ευκαιρία να ξεκινήσετε για να καταπολεμήσετε τη χαλάρωση. Με προπόνηση τρεις φορές την εβδομάδα και με τη συμβουλή του γυμναστή σας, επισημαίνοντας του τα σημεία που θέλετε να συσφίξετε, θα έχετε επαναφορά των μυών και κατ΄ επέκταση μυική σύσφιξη αλλά σε βάθος χρόνου. Όμως η ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ δεν μπορεί καταπολεμηθεί με την γυμναστική . Η μόνη λύση για την επιδερμική χαλάρωση είναι η χρήση εξειδικευμένων μηχανημάτων για το σώμα και συγκεκριμένα  η τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων.

Μπορείτε να επιλέξετε όποια μέθοδο από τις παραπάνω σας προτείνουμε ή ακόμα και συνδυασμό αυτών. Ό, τι όμως και να επιλέξετε, να φροντίσετε να είστε σίγουροι, να νοιώθετε άνετα με αυτό, για να μπορείτε να είστε και επιμελείς ώστε να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η χαλάρωση του δέρματος είναι ενοχλητική και άσχημη αλλά είναι κάτι που αντιμετωπίζεται. Και σκεφτείτε, ένα σφιχτό σώμα είναι καλό για την υγεία σας αλλά κυρίως τονώνει την αυτοπεποίθηση σας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Σχολιάστε

Item added to cart.
0 items - 0,00
[]